sâm. iul. 27th, 2024

ELKO Romania introduce in portofoliu solutiile de comunicare profesionale Axtel

5 min read
www.hryb.pl

Portofoliul de solutii ELKO se diversifică cu noi echipamente, de la căsti pană la camere web si solutii pentru videoconferinte de la Axtel.

ELKO Romania, parte a ELKO Group, anuntă introducerea unui nou brand in portofoliul de produse de comunicare profesională. Astfel, ELKO va distribui produsele Axtel, un brand global, specializat in dezvoltarea de căsti profesionale, telefoane IP, camere web & solutii pentru videoconferintă si accesorii.

Fondată in urmă cu 16 ani, compania Axtel s-a concentrat initial pe dezvoltarea de căsti profesionale, dezvoltand un portofoliu de solutii concepute pentru cele mai dificile conditii de lucru din call si contact centers, BPO, IT si telecom, customer care, bănci, finante, vanzări, si orice domeniu care necesită interactiune telefonică.

De la producător de căsti profesionale, Axtel a devenit un furnizor global de solutii de comunicare de calitate, dezvoltand solutii care răspund nevoilor companiilor prin fuziunea continuă a telecomunicatiilor traditionale cu tehnologia digitală si IT. Toate solutiile create de Axtel sunt concepute pentru a da prioritate cerintelor utilizatorilor pentru o comunicare clară, pentru a utiliza confortul si pentru a maximiza capacitatea lor de a-si indeplini si de a-si depăsi obiectivele.

Portofoliu complex

Portofoliul de produse al companiei include si telefoane IP, care asigură functii precum: calitate audio HD a apelurilor, functii de reducere a zgomotului si chiar conexiuni Wi-Fi si Bluetooth integrate pentru modelele din gama superioară.

Oferta de solutii este completată si de camere web concepute pentru intalniri online de bună calitate, si care oferă o gamă largă de functionalităti.

Cu sediul in Varsovia, Polonia, compania Axtel este angajată să ofere produse de calitate, pornind de la procesul de proiectare pană la fabricatie, ambalare si livrare. Compania a inceput să producă si in Europa, in unităti de productie din Polonia, punand astfel un accent deosebit pe monitorizarea atentă a procesului de productie pentru a asigura cea mai inaltă calitate posibilă. Acest efort nu include doar controlul strict al calitătii in fiecare etapă de productie, ci si eforturi continue pentru imbunătătirea rapidă a produselor.

Casca profesională VOICE 40 duo QD

Axtel VOICE QD este o serie de căsti profesionale de afaceri potrivită fiecărui mediu de lucru, incluzand chiar si cele mai provocatoare si mai zgomotoase spatii de birou. Datorită unui conector QD universal, care permite o conexiune usoară si stabilă cu diverse dispozitive, seria Axtel VOICE QD functionează atat cu telefoane de birou si telefoane mobile, cat si cu PC-uri. Calitatea si confortul sunetului clar sunt esentiale pentru productivitatea personalului, in special pentru organizatiile care depind de o comunicare eficientă si frecventă. Seria Axtel VOICE oferă un model cu difuzoare interne de 40 mm, cu protectii din piele elegantă, confortabile si largi, care asigură anularea zgomotului exterior si oferă sunet HD. Pentru un plus de confort in timpul utilizării extinse, seria Voice vine cu benzi de sustinere confortabile din piele inchisă.

Casca profesională wireless Prime X3 duo

Căstile wireless Axtel Prime X3 au fost concepute pentru clientii care consideră că mobilitatea si comunicarea fără restrictii reprezintă o parte esentială a dezvoltării afacerii lor. Căstile au capacitatea de a se conecta simultan la un computer, telefon de birou si un telefon mobil, astfel că nevoile de comunicare ale unei companii sunt perfect indeplinite. Raza de actiune de 200 de metri permite apeluri nerestrictionate in timp ce utilizatorii răman mobili si pot efectua alte activităti. Eficienta bateriei, care ajunge pană la 10 ore fără incărcare oferă conditii perfecte pentru apeluri telefonice extinse si conversatii lungi fără grija reincărcării.

Casca VOICE 28 mono USB-A, cu conectare directă la computer

Axtel VOICE USB este o serie de căsti cu conectare directă USB, concepute pentru orice tip de mediu de lucru, incluzand chiar si cele mai zgomotoase birouri. Căstile VOICE sunt echipate cu un conector USB universal si Plug&Play, care permit integrarea rapidă cu toate dispozitivele de comunicatie care au port USB si asigură identificarea imediată a căstilor, fără a fi nevoie de alte setări.

Telefonul IP AX-500W, cu Wi-Fi si Bluetooth integrat

Cu un design intuitiv adaptat si celor mai pretentiosi utilizatori, telefonul IP AX-500W are un ecran color LCD TFT de 3,5″ si conexiuni Wi-Fi si Bluetooth integrate. Aflat in linia de produse superioare, AX-500W oferă posibilitatea conferintei cu 5 interlocutori si integrare EHS.

Solutia portabilă de videoconferintă AX-FHD, cu functii AI

AX-FHD Portable Video Camera Conference Speaker garantează utilizatorilor capacitatea de a organiza conferinte video indiferent de locatie, chiar si in cele mai dificile conditii. Datorită functiilor inovatoare care utilizează inteligenta artificială (AI), cum ar fi suprimarea avansată a zgomotului de fond, optimizarea vocii si tehnologia Full Duplex pentru receptionarea optimă a sunetelor care provin din mai multe directii, dispozitivul permite organizarea de intalniri de cea mai bună calitate, chiar si atunci cand in cameră se află mai multe persoane. Camera video portabilă pentru conferinte AX-FHD oferă o calitate excelentă a imaginii in format 16:9 in Full HD 1080P, un unghi de vizualizare larg de pană la 96°, lentile din sticlă care reduc distorsiunile, un senzor de inaltă calitate – CMOS de 1/2.9 inch, focalizare automată si balans de alb. In plus, acest dispozitiv mobil dispune de un microfon MEMS avansat cu 4 elemente la 360° cu anulare a zgomotului 3D pentru captarea eficientă a sunetului la distante de pană la 3 metri si de un difuzor high-end de ultimă generatie cu rază completă, ceea ce face ca utilizatorii să se simtă aproape ca la o intalnire fată in fată de ambele părti.

Echipa ELKO Romania vă poate da mai multe informatii despre solutii de securitate, cu posibilitate de demo de produs sau Proof of Concept, in vederea evaluării aplicabilitătii in diverse scenarii de utilizare (sales@elko.ro).

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand peste 350 de producători. Cu o experientă de peste 30 de ani, compania oferă o gamă largă de produse si servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 13 tări din Europa si Asia Centrală. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rată de profitabilitate brută de 9.4%. Mai multe informatii la www.elkogroup.com.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializată in distributia unei game extinse de echipamente si solutii IT. Portofoliul său include PC-uri, componente hardware, electronice pentru uz casnic si de birou, telefoane mobile, software, infrastructură IT si solutii de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, precum si electronice de consum. ELKO Romania comercializează aceste produse exclusiv prin intermediul partenerilor săi: reselleri, retaileri, magazine online, companii specilalizate in proiectarea, instalarea si distributia de solutii IT, sisteme de comunicatii si de supraveghere video. Această abordare permite ELKO Romania să acopere toate canalele de distributie IT & Telecom si să ofere solutii complete si adaptate pentru diversele nevoi ale clientilor săi. Mai multe informatii la: www.elko.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *