Dum. iul. 21st, 2024

Philips lansează patru monitoare noi din seria E1 dedicată productivității

3 min read

București,  3 iulie 2024 – Philips Monitors extinde seria E1 cu patru noi modele dedicate profesioniștilor din mediile de lucru dinamice. Încorporând o varietate de caracteristici care sporesc productivitatea, noile monitoare cu un design modern asigură specialiștilor și utilizatorilor de acasă că dispun de tot ce au nevoie pentru a duce la capăt sarcinile de zi cu zi.

Prietenos cu ochii

Monitoarele Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE și 32E1N1800LA sunt echipate cu un ecran 4K UHD de 27″/68,6 cm sau 32″/80 cm, au un design elegant, cu ramă îngustă pe trei laturi care facilitează configurațiile cu mai multe monitoare și prezintă funcții moderne ce îmbunătățesc atât performanța vizuală, cât și confortul fizic.

Acestea încorporează tehnologii de afișare IPS și VA (32E1N1800LA) oferind unghiuri largi de vizualizare, imagini clare și culori strălucitoare. Rezoluția UltraClear 4K UHD garantează afișarea imaginilor CAD, a graficii 3D sau a foilor de calcul într-un mod optim în timp ce abilitatea SmartContrast analizează conținutul de pe ecran și ajustează automat atât culorile, cât și lumina de fundal pentru un contrast îmbunătățit. Pentru a preveni oboseala ochilor în urma timpului îndelungat petrecut în fața ecranului, toate aceste modele sunt echipate cu tehnologia Flicker-free și cu modul LowBlue. Flicker-free reglează luminozitatea și reduce efectul de tip flickering, în timp ce modul LowBlue se bazează pe o tehnologie software inteligentă pentru a reduce lumina albastră.

Flexibilitate și sustenabilitate

Noile modele au fost concepute pentru a facilita organizarea spațiului de lucru cu ajutorul unei soluții integrate de gestionare a cablurilor dar și prin utilizarea unei conexiuni USB-C cu un singur cablu, care permite transferul rapid de date. De asemenea, conectorii DisplayPort și HDMI păstrează în continuare modalitatea de conectivitate universală. Toate cele patru modele au încorporate câte o pereche de difuzoare stereo menite să îmbunătățească experiența multimedia.

Pentru a spori confortul fizic în timpul utilizării, modelele 27E1N1800AE și 27E1N1900AE sunt dotate cu un suport ergonomic care permite reglarea pe înălțime și și înclinarea la -5°/20°, asigurând astfel o postură corectă, adaptată la preferințele utilizatorului.

Luând în considerare impactul asupra mediului înconjurător, noile modele sunt certificate RoHS pentru un consum redus de energie, sunt fabricate din materiale prietenoase cu mediul, iar ambalajele lor sunt 100% reciclabile.

Preț și disponibilitate 

Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE și 32E1N1800LA sunt concepute pentru a satisface nevoile specialiștilor din toate sectoarele, în special datorită imaginii bune, funcțiilor care sporesc confortul și design-ului ergonomic și ecologic, ceea ce le face ideale pentru birourile de acasă.

Cele patru noi produse vor fi disponibile începând cu luna iulie 2024 prețurile recomandate de mai jos:

Philips 27E1N1800A – 1240 lei

Philips 27E1N1800AE – 1290 lei

Philips 27E1N1900AE – 1589 lei

Philips 32E1N1800LA – 1489 lei

 

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producători de monitoare și TV-uri LCD din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV.  Cu ajutorul puterii brandului Philips și a experienței TPV în producția de ecrane, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

https://mmdmonitors.com/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *