sâm. apr. 20th, 2024

Cum trebuie sa arate salteaua si pernele ideale pentru un somn odihnitor

2 min read

In momentul in care un cuplu tanar se casatoreste, exista obiceiul de a face un cadou adecvat nuntii. In afara de cel banesc, rudele si apropiatii mai fac cadouri diferite obiecte utile pentru noua casa.
Un astfel de cadou util am ales sa ii fac nepoatei mele, astfle ca la momentul cununiei civile i-am spus ca voi veni cu o surpirza pentru ea.
Ea impreuna cu proaspatul sot isi cumparasera un apartament, insa in afara de bucatarie si o canapea, nu aveau inca nimic altceva. Am aflat de la mama ei ca intentiona sa le achizitioneze un dormitor complet si in acel moment m-am gandit ca pot veni cu ceva util in completare, asa ca le voi achizitiona salteaua si pernele, insa nu am dorit sa le cumpar orice produs de calitate indoielnica.

Asa ca am apelat la magazinul saltele-online.ro, de unde anterior cumparasem o saltea extrem de confortabila impreuna cu perne speciale, ortopedice. Asa ca am comandat din timp si iata ce am primit:

1. O saltea Lovey. Aceasta saltea a fost conceputa ca o saltea matrimoniala, ce trebuie sa multumeasca persoane cu gusturi si greutati diferite, atat persoane cu greutate mica cat si cele cu masa corporala mare. Se adreseaza atat cuplurilor tinere, cit si celor mai in varsta. Partea superioara a saltelei (stratul de matlasaj si straturile succesive de spuma poliuretanica) actioneaza ca si o saltea elastica si confortabila si este menita sa creeze un suport confortabil pentru persoanele cu greutate redusa, in timp ce partea de mijloc (plasa de arcuri de 2,2 mm si feltrul de rezistenta mare) creeaza o structura ferma si rezistenta ce suporta foarte bine greutatea persoanelor cu masa corporala mare.

2. Perne Memory Foam. Este o perna fabricata din material vascoelastic cu densitate mare si inaltime 10 cm.  Materialul vascoelastic are rolul de a elimina punctele de presiune, de a permite o irigare mai buna a muschilor si a creierului, de a facilita o relaxare rapida a muschilor si un somn mai sanatos. Se muleaza dupa forma si greutatea capului si a gatului. Sustine zona cervicala in mod eficient eliminand punctele de presiune (nu impiedica circulatia sangelui prin presarea vaselor si ajuta la relaxarea muschilor). Permite alegerea celei mai convenabile si confortabile pozitii in functie de tipologia corporala.
Acestea au fost produsele pe care le-am facut cadou nepoatei mele. Asadar, daca aveti pe cineva drag caruia doriti sa ii faceti un cadou de calitate, va recomand cu cea mai mare incredere site-ul saltele-online.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *