mar. mart. 19th, 2024

Cât de potrivite sunt bijuteriile din argint cu cristale Swarowski fabricate manual

4 min read

Inelele, cerceii, brățările, sau colierele sunt acele accesorii indispensabile unei ținute care suscită admirație, priviri discrete, și cu ajutorul căreia o doamnă va deschide toate ușile în calea sa. Acestea complementează perfect orice garderobă, de la cele business, sobre și restrictive, până la una casual, în care inspirația este lăsată liberă, unde regulile nu își au locul. Aceste accesorii dau un plus de eleganță îmbrăcămintei și pot spune multe despre persoana care le poartă. Un material care se pretează perfect pentru orice situație este, fără nici un dubiu, argintul.

Argintul se numără printre primele cinci metale descoperite și folosite de către om de-al lungul timpului, alături de aur, cupru sau fier. Argintul este apreciat datorită maleabilității și ușurinței cu care poate fi prelucrat, ceea ce permite o utilizare în diverse domenii. Este un material moale și ductil, cu cea mai mare conductibilitate electrică și termică dintre toate metalele. Ceea ce atrage iremediabil la argint este, desigur strălucirea sa imaculată. În stare naturală este foarte moale, astfel incat, pentru a-i conferi duritate și a putea obtine obiecte durabile, de exemplu bijuterii, se folosesc diverse aliaje, precum cuprul. Cel mai des întâlnit și folosit argint pentru bijuterii este argintul 925, compus din 92,5% argint și 7,5% cupru, cunoscut și sub denumirea de argint sterlin. Acesta este ideal pentru manufacturarea de giuvaere și podoabe, în combinații cu diverse pietre și cristale semiprețioase sau prețioase.

Și ce e oare mai frumos și la modă decât inele, cercei, brățări sau coliere din argint împodobite cu cristale Swarowski? Ravisant, producător român de bijuterii argint cristale Swarowski este unul dintre cei mai apreciați pe piață datorită stilurilor surprinzătoare și asocierilor îndrăznețe pe care le aplică tuturor produselor sale delicate.

Toate bijuteriile din colecție sunt fabricate manual din argint 925 și cristale Swarowski, necontinand nichel. Ravisant deține autorizația pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase, respectand toate normele legislației în vigoare.

Colecția Ravisant de bijuterii argint cristale Swarowski este alcătuită din inele, cercei, brățări, coliere și seturi, pentru a răspunde tuturor nevoilor, dorințelor și preferințelor, de la cele mai simple la cele mai pretențioase, pe care doamnele le-ar avea în materie de bijuterii.

Inelele sunt concepute din argint, iar circumferința acestora se poate regla foarte ușor, pentru a se putea acomoda oricăror tipuri de degete. Inelele sunt împodobite cu perle și cristale Swarowski de dimensiuni și culori variate care se întrepătrund pentru un efect surprinzător și original. Cristalele sunt atât în formă de floricică, fluturaș, pătrat, cerc, sferă, cât și biconice, și vin într-o paletă delicată de culori: roz, roșu, portocaliu, rubiniu, auriu topaz, azuriu, turcoaz, grena, sidef, indigo, mov, verde crud, translucid sau negru lucios. Inelele reprezintă un adaos cromatic binevenit ce va însufleții orice garderobă și vă vor destinde și relaxa în egală măsură.

Cerceii din gama ravisant sunt niște bijuterii argint cristale Swarowski care se completează natural cu inelele decorate cu modele exotice. Fabricati după același principiu, acela de a fascina și a ieșii în evidență prin forma și culorile extravagante ale cristalelor cu care sunt împodobiți, multitudinea de cercei se asortează foarte ușor cu orice îmbrăcăminte. Fie că vă plac formele desăvârșite ale cuburilor, sau sferele multifațetate, inimile, romburile, stelele, cristalele în formă de lacrimă sau lună, cerceii concepuți de maeștrii Ravisant, vă vor încânta privirea și veți avea garanția că aceștia nu se vor demoda, ci din contră, odată cu trecerea timpului vor deveni clasici, fiind tot timpul în trend. Toți cerceii se pot personaliza după preferințele cumpărătorilor, inclusiv forma tortițelor de argint.

Nici o ținută nu este completă fără un colier care să accentueze rafinamentul ținutei în cadrul evenimentelor speciale. Colierele de argint, cristalele sau perlele Swarowski de diverse culori, precum, alb sidefiu, albastru, roz închis sau albastru verzui care emană lux și distincție în orice împrejurare.

Nu trebuie uitate nici brățările compuse din aceleași materiale șic și care întregesc ținuta unei doamne: perle și cristale Swarowski, sau lănțișor de argint, pentru un strop de romantism. Desigur, pentru doamnele și domnișoarele care nu pun accent pe diversitate, ci pe unitate, există seturi de cercei, coliere și cu brățări armonios combinate.

Pentru cei care doresc să încerce bijuterii argint cristale Swarowski înaintea de a face o comandă, Ravisant a introdus opțiunea prin care doritorii pot vedea produsele acasă sau la locul de muncă, acest serviciu fiind gratuit pentru locuitorii orașelor București și Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *