mar. apr. 23rd, 2024

Cum sa alegi cele mai bune servicii de traduceri autorizate

4 min read

Lucrul cu documentele necesită intervenția atentă a unor profesioniști specializați, precum notarii, avocații sau consilierii pe probleme juridice. Când este vorba despre documente scrise în alte limbi în afara de limba romana, atunci persoana la care este obligatoriu să apelezi va fi un traducător autorizat sau un birou de traduceri autorizate.
Serviciile de traduceri autorizate reprezintă o necesitate pentru o gamă largă de persoane fizice și mai ales juridice. Dacă locuiești în Capitală, cu toate ca acest aspect este mai puțin important, un astfel de birou de traduceri autorizate Bucuresti este și Ascendent Translations Best Traduceri.

Acest birou oferă servicii complete de traduceri, interpretare și apostile. Best Traduceri oferă servicii profesionale de traduceri autorizate în toate limbile de circulație internațională, pentru domenii variate de activitate, tehnice, educativ-culturale, medicale, financiare dar si juridice, acte de studii, economice, literare, cu ajutorul interpreților cu experiență în domeniu, autorizați de Ministerul Justiției din România, asistați cu echipament tehnic de înaltă performanță audio. În plus, biroul de traduceri autorizate Bucuresti asigură consultanță și suport gratuit pentru serviciile prestate. Best Traduceri are o grilă a prețurilor flexibilă, personalizată, în funcție de complexitatea traducerii, limba străină în care se asigură traducerea dar și de volumul lucrării, și oferă beneficii multiple pentru relații contractuale și parteneriate pe termen mediu și lung.

Profesioniștii biroului de traduceri autorizate Bucuresti vă stau la dispoziție cu traduceri în și din limbile străine următoare: engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, bulgară, maghiară, turcă, rusă, ucraineană, cehă, slovacă, sârbă, croată, polonă, greacă, portugheză, suedeză, norvegiană, olandeză, chineză, japoneză, ebraică, arabă. La cerere, biroul Best Traduceri poate asigura servicii complete de traduceri legalizate.
Traducătorii autorizați din cadrul firmei se ocupă de verificarea documentelor, pregătirea și efectuarea procedeului de traducere și aplicarea semnăturii, precum și a ștampilei traducătorului, pentru ca traducerea să fie autorizată. Dacă veți apela la serviciile Best Traduceri veți avea garanția că traducătorii: vor avea grijă să folosească un nivel lingvistic și extralingvistic de calitate, ridicat, dețin cunoștințe complexe despre orice domeniu, iar dacă nu cunosc, cu siguranță se vor informa despre tematica textului pe care trebuie să îl traducă, pentru a deține toate calificările, astfel încât să facă față cu brio oricărei solicitări profesionale.
În plus, traducătorii autorizați și interpreții vor respecta întotdeauna confidențialitatea conținutului textului tradus. Munca prestată de catre traducătorul autorizat este una foarte importantă, deoarece are implicații din punct de vedere etic, profesional și legal.

În afară de traduceri autorizate Bucuresti firma Ascendent Translations oferă servicii de traduceri legalizate, din dorința de a oferi clienților un pachet complet de traduceri. Traducerile legalizate sunt de fapt traduceri autorizate care au aplicată pe documente încheierea de legalizare notarială a semnăturii traducătorului autorizat de Ministerul Justiției. Ca și în cazul traducerilor autorizate, clienții care doresc încheierea unei traduceri legalizate dispun de unele avantaje, precum: Consultanță tehnică de specialitate gratuită, servicii de calitate și într-un timp rapid, confidențialitatea informaților traduse și legalizate, fidelizare și cotații de preț personalizate. Dintre tipurile de documente care se pretează unui astfel de serviciu enumerăm: documente profesionale din domenii variate de activitate, acte notariale, documente personale (certificate de naștere, de căsătorie sau de deces, acte auto), documente juridice și tehnice etc.

Un domeniu diferit dar pornind totuși de la domeniul principal de activitate si anume servicii complete de traduceri autorizate, este și serviciul de interpretariat. Printre beneficiile acestui serviciu special oferit de biroul de traduceri autorizate București Best Traduceri putem puncta: Interpretariat Simultan – soluția perfectă în cazul evenimentelor business, corporate sau a evenimentelor private (serviciul de interpretare simultană se desfășoară în timp real, interpretul autorizat asculta și traduce simultan); Interpretariat Consecutiv – întâlniri de afaceri, licitații și conferințe (interpretul ascultă mesajul transmis de vorbitor iar apoi îl redă auditorilor in limba de circulație internațională solicitată). Echipa Best Traduceri stabilește cele mai mici detalii pentru a asigura un serviciu de interpretariat la cele mai înalte standarde de calitate. Firma poate pune la dispoziția clienților care își doresc un serviciu complet și echipament tehnic pentru evenimente diverse. Tarifarea serviciilor de interpretariat se face in funcție de tipul de interpretariat, durata întâlnirii, domeniul de activitate precum și de locația unde va fi asigurat serviciul.

Biroul de traduceri autorizate Bucuresti mai oferă și servicii de apostilă și supra-legalizare a documentelor oficiale emise în România sau în străinătate. Apostila se poate aplica doar pe documente originale iar apostilarea este valabilă pentru oricare dintre țările semnatare ale Convenției de la Haga încheiata la data de 5 octombrie 1961. Supra-legalizarea este utilă în cazul documentelor care vor fi utilizate în afara țărilor semnatare ale amintitei Convenții.

Clienții Best Traduceri beneficiază de: rapiditate în preluarea documentelor, flexibilitate privind predarea traducerilor, consultanță gratuită, traduceri efectuate doar de traducători autorizați, aplicarea procedurii de legalizare în timp util, servicii de interpretariat cu interpreți autorizați de Ministerul Justiției, inclusiv cu echipament tehnic de înaltă performanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *