mar. mart. 19th, 2024

De ce Mihai Napu Band este formatia potrivita pentru o nunta perfecta

5 min read

Este de netăgăduit că o nuntă de calitate trebuie să îndeplinească mai multe conditii, de la alegerea fotografului, a restaurantului și desigur a formației muzicale, la o atmosferă plăcută în general. O formație dedicata pentru evenimentele de acest gen si foarte apreciată este Mihai Napu Band (M.N.B.), datorită versatilității cu care combină o gamă variată de genuri și stiluri muzicale pentru ca mirii și invitații care iau parte la acest eveniment important să fie pe deplin încântați.

Mihai Napu Band vă va oferi, prin prestația sa strălucită din punct de vedere artistic, relaxare și bună-dispoziție pe toată durata marelui eveniment. Aceasta, formatie cover nunta interpretează doar muzică live, dintr-un repertoriu extrem de variat și divers, pentru toate gusturile și vârstele, răspunzând prompt la preferințele publicului.

Talentații membri ai trupei abordează o mare varietate de piese, de la cele mai iubite cântece din muzica ușoara românească, la cover-uri internaționale din anii ’70, precum și muzica contemporana: café concert, pop, pop-rock, dance, blues, latino, folk, muzică de petrecere, muzică grecească sau muzică balkanică. În plus, M.N.B. interpreteaza muzică originală, precum si colaje inedite, compuse de membrii formației, Mihai Napu și Neylini (“Iubire Divină”, “Bella Vita”, “Ciudat”, “Muleina”, “Te iubesc”).

Formația se folosește de un sunet performant pentru a crea o ambianță distinsă și plăcută. Muzicienii din cadrul formatie cover nunta sunt deschiși la propunerile publicului, putându-și adapta playlist-ul în funcței de eveniment și de cerințele fiecăruia.

Formatie cover nunta Mihai Napu Band este formată din muzicieni cu experiență pe scene din România, precum și pe cele din afara țării, care pun maxim de pasiune și emoție în pregătirea fiecărui eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, sau petrecere corporate. Pentru cei care doresc ceva în plus pentru nunta lor, trupa are posibilitatea de a invita și alți interpreți cunoscuți, precum Elena Zambilă și Taraful Marian Viteză, Emilia Mușală, Gabi Trăistariu, Elena Teodorescu, Elena Popescu sau Lavinia Săteanu, pentru un adaos binevenit de tradiții, muzică folclorică și voie bună.

Printre beneficiile pe care le aveți dacă decideți să includeți în cadrul evenimentului aceasta formatie cover nunta, se numără:
• Membrii formației îi vor asista pe miri în alegerea hiturilor, șlagărelor sau ale altor piese preferate, atât din categoria oldies but goldies, dar și melodii contemporane.
• Membrii M.N.B. acordă o atenție sporită la reacțiile publicului, alternând genurile muzicale în funcție de momentele cheie ale petrecerii. Membrii bandului se pliază perfect cerințelor celor mai diverse ale ascultătorilor.
• Integrarea completă cu publicul, neexistând o delimitare între artiștii trupei și invitații de la eveniment, ceea ce duce la o petrecere reușită.

Soliștii formației, Mihai Napu, Neylini și Răzvan Soilică au o experiență vastă în majoritatea genurilor muzicale iubite de public, iar vocile lor se completează și armonizează perfect, timbrul vocal fiind unul plin de energie. Soliștii trupei te vor face să dansezi, să cânți împreună cu ei și să vibrezi, creându-se astfel o legătură unică între toți participanții la petrecere. Trupa asigură toata aparatura tehnică necesara unui eveniment important și de anvergura, asa cum este nunta, reușind să transforme prestatia într-un adevarat spectacol de sunet, culoare și lumini, adica un show de neuitat.

Cine sunt membrii formației Mihai Napu Band?
Mihai Napu este solistul trupei, un artist polivalent îndrăgostit de muzica folk. De aceea, alături de voce, în cadrul formației excelează și la chitară acustică. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă la secțiunea Canto – Muzică Ușoară. Începând cu anul 1990 susține numeroase concerte, atât în România, cât și în străinătate, în țări ca Germania sau Serbia. Repertoriul acestuia include piese de pop rock și cafe concert. În 2013 pune bazele proiectului Mihai Napu Band și adună în jurul lui o echipă de muzicieni de excepție, cu un repertoriu vast de cover-uri care poate fi adaptat oricărui eveniment.

Neylini este un nume cunoscut pe scena muzicii românești datorită hiturilor “Ame”, “Ninja Boy”, “Dayla”, “Te iubesc” și, nu în ultimul rând, „Mulenia”, melodiile artistei avand un accent fresh și exotic. La 14 ani s-a înscris la Școala Populară de Artă, la secțiunea canto muzică ușoară, pe care a absolvit-o cu nota 10. În cadrul formației aceasta reprezinta o a doua voce.

Răzvan Soilică este cea de-a treia voce din Mihai Napu Band, cel care completează cele mai frumoase armonii din piesele cântate la evenimente. A studiat la liceul de Muzică și Arte Plastice “Gheorghe Tătărescu” din Focșani și Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” din București, iar apoi a urmat Conservatorul la București.

Adrian Vasile este clăparul acestei formatie cover nunta. A absolvit cursurile liceului Dinu Lipatti și ale Universității Naționale de Muzică, obținând și un master la secțiunea Pian.

Cătălin Dalvarea este toboșarul trupei. Are o experiență bogată și îndelungată în acest domeniu, fiind colaborator cu numeroase formații de muzică autohtone cunoscute: Spitalul de Urgență, Parlament, VH2 sau Ștefan Bănică Junior. Cântă nu doar la tobe, ci și la bass și pian.

Cristian Pup este un pianist foarte apreciat și talentat din muzica românească. A colaborat, printre alții cu formația Cargo la albumul de succes care conține hitul Dacă ploia s-ar opri.

Cornel Zidaru este chitaristul M.N.B. Cornel Zidaru a colaborat cu artiști precum Delia Matache sau Smiley. Pe lângă chitară, a devenit fascinat de instrumentul tradițional grecesc bouzouki.

DJ Andu aduce un aer fresh în show-urile Mihai Napu Band datorită vârstei și a preferințelor sale muzicale moderne, actuale.

Mihai Napu Jr. este al doilea chitarist al formației. Influențele muzicale ale acestuia vin din zona rock, împletindu-se plăcut cu repertoriul divers pe care îl interpretează seară de seară pe scenă alături de Mihai Napu Band.

Gabriel Vasile este inginerul de sunet, misiunea lui fiind să creeze un sunet perfect pentru trupă și o audiție excelentă pentru public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *