joi. apr. 25th, 2024

Fotolii, tabureti si scaune de cea mai buna calitate

3 min read

 

Pentru a te bucura la maxim de tipul petrecut in compania celor dragi trebuie sa folosim fotolii de cea mai buna calitate, astfel suntem mai relaxati si putem sa purtam o conversatie fara nicio intrerupere. Gama de fotolii de la fungift.ro este destul de vasta pentru a acomoda preferintele tuturor celor care doresc un mobilier confortabil si de calitate superioara!

 

Cum sa alegi un fotoliu confortabil?

 

Dimensiunea este prima si cea mai importanta caracteristica de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara un fotoliu. Intrucat nu suntem cu totii la fel, atunci trebuie sa gasesti fotolii in functie de dimensiunile care te fac sa te simti confortabil.

 

Cel mai bun fotoliu trebuie sa aiba adancimea, latimea si pozitia corecta a suportului pentru picioare. Grosimea ideala a buretelui unui fotoliu este de 5 cm, latimea trebuie sa fie de aproximativ 60-65 cm, iar suportul pentru picioare nu trebuie sa fie mai extins de 38 cm.

 

De asemenea, ar trebui sa masori fotoliul dorit in functie alt mobilier din camera.  Cu siguranta nu vrei ca casa ta sa fie ingustata din cauza mobilei. Deci, ar trebui sa se potriveasca circumstantelor locului. In mod natural, trebuie sa lasi suficient spatiu pentru plimbari sau mutari in camera.

 

Alegerea iti va defini personalitatea si stilul. Inainte de cumparaturi, ia in considerare intregul decor al camerei. Alege un fotoliu proiectat care sa se potriveasca cu celelalte tipuri mobilier pentru relaxare. O camera cu mobilier de diferite culori, de asemenea, poate sa faca mediul mult mai original.

 

Asadar, inainte de selectie, gandeste-te cum se potriveste fotoliul cu celelalte tipuri  de mobilier. De exemplu, daca ai o canapea de culoare neagra, poti selecta un fotoliu de culoare rosie sau portocaliu. Daca nu iti place mobilierul colorat, in acest caz, poti alege alb-negru. Aceste combinatii de culori fac decorarea eleganta si minimalista.

 

Tesatura fotoliului depinde de stilul tau de viata. Pentru cel mai bun fotoliu, ar trebui sa alegi o tesatura care sa arate bine, precum si eleganta si confortabila in timp ce stai. Fotoliile sunt disponibile cu diferite tipuri de tesaturi:

 

Catifea

 

S-ar putea sa iti placa tesatura de catifea de lux. Dar trebuie sa stii ca aceasta tesatura necesita o intretinere ridicata. Daca detii un animal de companie, precum un caine sau o pisica, atunci ar trebui sa eviti tesatura de tip plus sau catifea. Deoarece blana animalului  de companie va face scaunul dezordonat si trebuie sa-l speli frecvent.

 

In

 

Pentru un mediu formal, inul este cea mai buna alegere. Motivul este ca se sifoneaza usor. Daca doresti sa eviti contractia, nu ar trebui sa cumperi un fotoliu cu husa din in deoarece se recomanda spalarea profesionala.

 

Piele

 

Fotoliul din piele este mult mai rezistent decat alte tipuri de fotolii. Deoarece pielea poate absorbi apa, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la o stropire accidentala pe fotoliu.

 

Daca doresti un fotoliu perfect, acesta ar trebui sa contina un scaun confortabil. Mai intai, verifica daca scaunul este moale si te poti scufunda in el sau nu. Daca te scufunzi prea mult, trebuie sa te chinui sa iesi. Pe de alta parte, daca fotoliul este prea tare, te vei simti inconfortabil dupa ce ai stat o vreme.

 

Pentru a gasi cele mai bune fotolii si divane , site-ul fungift.ro este mereu la dispozitia clientilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *