joi. mart. 28th, 2024

Samsung Electronics dezvăluie leadership-ul din sectorul de monitoare la CES cu gama versatilă 2022

5 min read

Noii membri în familia Odyssey, Smart Monitor și High Resolution Monitor, îmbină calitatea uimitoare a imaginii cu caracteristicile intuitive de utilizare

 

București, România – 3 ianuarie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat noile modele din gama sa de monitoare, demonstrând încă o dată lidership-ul său pe acest sector. Noua gamă versatilă oferă o calitate impresionantă a imaginii și caracteristici intuitive care le permit consumatorilor mai multe opțiuni de alegere atunci când sunt în căutarea unui monitor care să se potrivească exact cu nevoile lor.

Portofoliul de monitoare din 2022 oferă cele mai bune experiențe pentru muncă, gaming sau vizionarea de conținut acasă. Cele mai recente monitoare Samsung includ funcții speciale pentru un gaming de înaltă performanță, precum și elemente inteligente, de nivel profesional, precum panoul de iluminare Quantum Mini LED de la Odyssey și HDR 2000; ecranul lui Smart Monitor de tip do-it-all cu funcții inteligente; și ergonomia confortabilă a monitorului de înaltă rezoluție.

2022 Samsung Monitor lineup (3 models).

„Gama 2022 de la Samsung reprezintă următoarea generație de inovație în ceea ce privește sectorul monitoarelor cu oferte care răspund cerințelor gamerilor competitivi, designerilor profesioniști și tuturor celor care se află între cele două. Pe măsură ce sfera muncii și a divertismentului continuă să evolueze, suntem mândri să oferim monitoare care îmbunătățesc experiențele utilizatorilor din confortul casei lor”, a declarat Hyesung Ha, Executive Vice President of Visual Display Business de la Samsung Electronics.

 

Odyssey Neo G8

Fiind primul monitor din lume care prezintă un ecran curbat 4K (3.840×2.160) 1000R cu rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG), Odyssey Neo G8 32” (Nume model: G85NB) este proiectat să deschidă un nou capitol în ceea ce privește inovația monitoarelor de gaming, oferind performanțe clare chiar și pentru cei mai dedicați gameri de computer. Performanța sa se potrivește cu calitatea uimitoare a imaginii, cu LED-uri Quantum Mini, Quantum HDR 2000 cu o luminozitate maximă de 2.000niți și un raport de contrast static de un milion la unu, scoțând în evidență cele mai subtile detalii.

Noul Odyssey Neo G8 este construit într-un limbaj de design similar cu Odyssey Neo G9, oferind un exterior elegant alb care iese în evidență chiar și atunci când este oprit. Culorile frumoase ies prin ecran în mediul real al utilizatorului cu iluminarea CoreSync. Iluminarea centrală aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile de pe ecran și le proiectează în viața reală pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune.

Smart Monitor M8

Cu o grosime ultra-subțire de 11,4mm, care este cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelul anterior, Smart Monitor M8 2022 de 32” (Numele modelului: M80B) oferă o eficiență sporită în spațiu. Mai ales pentru cei care pun preț pe stil, are un design sofisticat cu spatele plat, cu o utilizare sporită și vine într-o nouă culoare, un alb cald, care se potrivește perfect peste tot. Panoul UHD oferă o gamă de culori sRGB de 99%, în timp ce acceptă 1,07 miliarde de culori la o luminozitate de 400nit, prezentând fiecare videoclip, document sau fotografie cu acuratețe reală.

Smart TV-ul și aplicațiile de productivitate sunt încorporate direct în monitor, permițând divertisment și muncă fără întreruperi în timp ce servesc drept centru de control SmartThings, chiar și fără a fi nevoie de un computer. Smart Monitor 2022 M8 32” este o opțiune excelentă pentru munca de la distanță. Vine cu o cameră SlimFit Cam magnetică mobilă, care permite apeluri video clare atunci când utilizatorii lucrează de acasă. Aplicația sa încorporată pentru apeluri video acceptă cele mai populare aplicații de apelare, inclusiv Google Duo. Cu un port USB Type-C care permite conexiuni de încărcare de 65W, Smart Monitor M8 oferă o experiență simplificată de stație de lucru all-in-one, care nu necesită o stație de andocare suplimentară.

High Resolution Monitor S8

Monitorul Samsung de înaltă rezoluție S8 (nume model: S80PB), disponibil în modelele de 27” și 32”, oferă performanțe UHD la nivel profesional pentru creatorii și designerii care au nevoie de cele mai înalte niveluri de precizie atunci când lucrează la birou sau acasă. Oferind până la 98% din gama de culori DCI-P3, S80PB dispune de o gamă ultra-largă de culori bogate și nuanțate. Cu afișajul Video Electronics Standards Association (VESA) HDR™ 600, acest monitor de înaltă rezoluție oferă o experiență de vizionare captivantă, aducând conținutul la viață, așa cum a fost el conceput. Fiind primul monitor Glare Free verificat UL (Underwriter Laboratories) din lume, ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o husă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără nici o distracție.

Ambele modele dispun de încărcare USB Type-C 90W și porturi LAN pentru a ajuta utilizatorii să creeze o stație de lucru simplificată care poate încărca laptopuri și dispozitive mobile fără a fi necesară o stație de andocare suplimentară.

Construit cu standardele de compatibilitate cu suportul VESA, precum și cu un suport reglabil în înălțime (HAS) cu puncte de control de înclinare, rotire și pivotare, utilizatorii își pot monta monitorul pentru a se potrivi oricărui tip de spațiu.

Pentru mai multe informații, precum și imagini sau videoclipuri cu produsele pe care Samsung le anunță la CES 2022, vă rugăm să vizitați news.samsung.com/global/ces-2022.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://displaysolutions.samsung.com/main/index.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *