mie. apr. 24th, 2024

Samsung a prezentat în premieră videoproiectorul Freestyle

2 min read

Samsung România a anunțat ieri în România videoproiectorul smart Freestyle, în cadrul unui eveniment de presă restrâns.

Samsung a creat pentru prima oară un device diferit de videoproiectoarele clasice, datorită flexibilității sale și tehnologiei care oferă o experiență de vizualizare optimă într-un format compact. Freestyle este videoproiector, boxă inteligentă și dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil.

Freestyle este un Smart TV portabil – integrează funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung, cu servicii de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS.

Freestyle_2 (2)

Freestyle este un dispozitiv excelent pentru divertisment, care oferă o experiență de vizionare și divertisment optime celor care își doresc să ducă oriunde conținutul video și audio. Pentru că își ajustează automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi disponibil, oferă de fiecare dată o imagine perfect proporțională, ceea ce înseamnă că poate fi folosit și în locuri unde nu v-ați fi gândit că e posibil, poate fi un companion de călătorie nemaipomenit, de exemplu”, a declarat Victor Armășelu, Head of CE Division din cadrul Samsung România.

Freestyle_1 (2)

Pentru că este un dispozitiv portabil, Freestyle are doar 830 grame, prin urmare poate fi transportat oriunde cu ușurință; integrează și un suport flexibil ce permite rotirea până la 180 de grade, deci poate fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan.

Puteți afla mai multe despre Freestyle aici: https://www.samsung.com/ro/projectors/the-freestyle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *