joi. mart. 28th, 2024

Alegeti o companie DDD acreditata CEPA pentru prevenirea sau eradicarea eficienta a daunatorilor

3 min read

Majoritatea oamenilor sunt constienti de problemele generate de aparitia daunatorilor precum rozatoarele sau insectele. Chiar si asa, este adesea amanat momentul in care sunt luate masurile necesare pentru eradicarea unei astfel de probleme.

Desi pericolul este extrem de mare pentru sanatatea noastra, in loc sa actionam din prima ca la carte si sa solicitam ajutorul unei firme care presteaza servicii profesionale de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, tindem sa apelam la diverse substante din comert, care ne promit eficienta maxima, insa lucrurile nu sunt deloc atat de simple.

In majoritatea cazurilor daunatorii cu, care ne confruntam, fie ca este vorba despre soareci, sobolani, insecte precum gandacii de bucatarie si asa mai departe, sunt extrem de agili si foarte dificil de eradicat fara a apela la serviciile specializate in DDD.

Pentru a avea garantia faptului ca nu suntem pacaliti in ideea in care parte o problema simpla si usor de rezolvat, trebuie sa stiti ca efectul substantelor din comert este unul destul de slab si cu rezultate de moment. Unde ati observat un singur soricel sau o singura insecta, in mod categoric exista intr-un colt al casei, un adevarat cuib.

Nu amanati momentul in care solicitati servicii DDD de calitate, deoarece riscati sa permiteti inmultirea daunatorilor, si veti ajunge in situtia in care inclusiv veti plati mai mult pentru eradicarea lor. In plus, cu cat amanti mai mult acest lucru, cu atat va supuneti inclusiv pe dumneavoastra si familia, unui risc foarte mare de aparitie a unor afectiuni sau chiar de imbolnavire severe. Este important sa apelam la servicii profesionale de deratrizare, dezinsectie si dezinfectie pentru a ne asigura un mediu curat si o viata sanatoasa.

De exemplu, o firma care va pune la dispozitie astfel de servicii, este Compania DDD, fiind o firma din domeniu care a obtinut inclusiv certificarea CEPA.

De ce este importanta aceasta certificare?

CEPA inseamna crearea unei retele de companii profesionale care are in vedere gestionarea daunatorilor la nivel european. O astfel de certificare inseamna un standard ridicat al serviciilor pe care le ofera Compania DDD.

Compania DDD este prima firma din acest domeniu din Romania care a fost certificata CEPA, inca din anul 2018.

Firmele care primesc aceasta acreditare in materie de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, se angajeaza sa asigure cele mai bune servicii DDD, prin utilizarea de produse profesionale, reducerea eficienta a pagubelor provocate de aparitia daunatorilor, totul in scopul protejarii si mentinerii sanatatii publice, cat si a mediului.

Si pentru a exista siguranta faptului ca aceste firme, precum si Compania DDD, presteaza in continuare servicii superioare calitativ, la fiecare un an si jumatate, firmele trec printr-o noua evaluare. Cu alte cuvinte, din momentul in care o firma intra in sistem si figureaza ca certificata CEPA, posibilii clienti pot fi siguri ca vor scapa de orice problema cu daunatorii, indiferent ca discutam despre insectei sau rozatoare.

In ceea ce priveste Compania DDD nu numai ca indeplineste aceste standarde de profesionalism si calitate si le indeplinea inclusiv inainte de obtinerea certificarii CEPA, aici avei sansa de a gasi cea mai buna solutie atat pentru eradicarea daunatorilor si dezinfectarea spatiilor in care acestia au umblat si s-au inmultit nestingherit, dar puteti si preveni aparitia lor apeland periodic la acesti profesionisti in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *