vin. apr. 19th, 2024

Color Smart Distribution aduce în România brandul american de vopseluri premium plus Pittsburgh Paints

3 min read

Cu trei branduri premium în portofoliu, Color Smart estimează pentru 2022 o cifră de afaceri de 4 milioane euro

 

București, 17 martie 2022 – Compania românească Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al Benjamin Moore și Novacolor, își extinde portofoliul și aduce pe piețele din România și Republica Moldova brandul american de vopseluri premium plus, Pittsburgh Paints.

Pittsburgh Paints este brandul numărul 1 mondial de vopseluri și materiale speciale pentru decorațiuni interioare. Rețetele sunt dezvoltate în Statele Unite, iar compania face parte din renumitul fond de investiții PPG.

CatalinaTrupsor_CEO_ColorSmart (1)

„Am sesizat că pe piața locală există cerere pentru finisaje de lux și ne-am propus să oferim clienților noștri soluții care să îndeplinească cele mai sofisticate cerințe în acest domeniu. Color Smart devine astfel unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandului american Pittsburgh Paints. Experiența noastră de peste 14 ani în distribuirea unor produse de cea mai bună calitate a contat enorm în luarea deciziei partenerului extern, care a analizat mai multe opțiuni  înainte să semneze cu noi”, a declarat Cătălina Trupșor, fondator și CEO Color Smart Distribution.

ColorSmart_PittsburghPaints_Bathroom (1)

Industria decorațiunilor de interior a revenit la un ritm de normal în 2021, după un start dificil ca urmare a pandemiei.  Piața din România s-a aliniat trendurilor internaționale și românii au ales și ei produse la modă, precum betoanele, micro cimentul sau pietrele. Oamenii s-au orientat mai mult decât înainte spre vopsele decorative, spre o paletă cromatică în culori mai vii, naturale, cu o luminozitate ridicată, care se armonizează ușor cu mediul.

În 2022 trendurile în designul de interior se păstrează în aceleași linii, cu un accent mai puternic pe confort, culori vii, materiale ecologice, antibacteriene, funcționalitate maximă, combinații de culori și texturi inspirate în mare măsură din natură.

Color Smart estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri în creștere cu 50%, față de 2021, până la 4 milioane euro, din care un sfert se va datora portofoliului Pittsburgh Paints.

ColorSmart_PittsburghPaints_Kitchen (1)

„Estimăm că în anul 2022 cifra de afaceri va crește cu 50% față de anul 2021. Din această creștere doar un sfert se va datora portofoliului Pittsburgh Paints, iar restul creșterii prognozate va veni din portofoliile existente de vopsele lavabile și decorative, gleturi și ustensile de zugrăvit. Ne așteptăm la creșteri cu adevărat spectaculoase în 2023, când consumatorul român va fi deja familiarizat cu valoarea unică oferită de portofoliul Pittsburgh Paints și va avea destule exemple practice de rezultate absolut ieșite din comun obținute în lucrări existente din care să se inspire”, a mai declarat Cătălina Trupșor.

PittsburghPaintHero (1)

Pittsburgh Paints are în portofoliu peste 2000 de culori marcă înregistrată, care pot fi reproduse în mai multe tipuri de finisaje: mat, lucios, satinat sau eggshell. Produsele Pittsburgh Paints oferă soluții extraordinare pentru decorări pretențioase și rafinate, în culori închise și mate, spre deosebire de vopselele în nuanțe închise din alte surse, care ridică probleme la peste 90% din amenajări. În SUA, unde produsele Pittsburgh Paints sunt foarte cunoscute și utilizate pe scară largă, multe persoane le aplică fără specialiști – în regim Do it yourself.

Produsele premium plus Pittsburgh Paints sunt ecologice, realizate din materiale sustenabile, se aplică și se întrețin ușor. În plus, acestea au o rezistență îndelungată și își păstrează culoarea, textura și finisajul ales pentru o perioadă de ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *