joi. apr. 18th, 2024

ViewSonic introduce noile videoproiectoare cu tehnologie LED de a 3-a generație pentru spațiile de lucru și învățare

3 min read

Luminozitate îmbunătățită și eficiență energetică pentru sprijinirea mediilor sustenabile

 

București, România (27 aprilie 2022) – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, anunță lansarea ultimelor modele de videoproiectoare LED, LS500W/WH și LS550W/WH dedicate atât întreprinderilor, cât și piețelor educaționale. Dispunând de tehnologie LED de a treia generație, noile proiectoare fără lampă oferă luminozitate ridicată și eficiență energetică pentru un consum mic de energie, durată de viață îndelungată și sustenabilitate îmbunătățită.

„ViewSonic investește în dezvoltarea tehnologiei LED, reușind să devină, în 3 ani, al doilea cel mai mare brand de proiectoare LED. Prin introducerea celor două noi proiectoare LED, am extins gama către sectorul de afaceri și cel educațional,” a declarat Dean Tsai, Manager General al Projector & LED Display Business Unit la ViewSonic. „Dispunând de cea mai recentă tehnologie LED de a 3-a generație, ne propunem să oferim clienților soluții care oferă luminozitate îmbunătățită, eficiență energetică și necessitate de mentenanță scăzută.”

Image 4_Product Photo_LS550WH

Tehnologia LED de nouă generație îmbunătățește luminozitatea și eficiența energetică

Cea mai recentă tehnologie LED de a 3-a generația vine cu o luminozitate îmbunătățită și eficiență energetică datorită driverelor LED avansate și motoarelor optice. Vedeoproiectoarele LED LS500W/WH și LS550W/WH oferă o luminozitate constantă de 2,000 Lumeni ANSI, fie că este vorba despre un mediu puternic luminat sau de unul întunecat. Cu o acoperire de culoare Rec.709 de 125%, ambele proiectoare oferă imagini realiste cu performanțe de contrast ridicat.

Ambele videoproiectoare LED, LS500W/WH și LS550W/WH sunt prietenoase cu mediul reducând aproape 50% din consumul de energie în comparație cu proiectoarele tradiționale bazate pe tehnologia cu lampă. Durata de viață de 30.000 de ore elimină necesitatea înlocuirii lămpii, ceea ce reduce și mai mult necesarul de întreținere continuă, iar pentru că sursa de lumină LED nu conține mercur, se reduce eliminarea substanțelor chimice toxice și dăunătoare atât pentru mediu, cât și pentru persoane.

Image 1_Scenario Photo_LS500WH

În plus, capacitatea de pornire/oprire instantanee a proiectoarelor oferă o experiență de utilizare mai eficientă – eliminând timpul de așteptare pentru atingerea luminozității maxime la pornire și răcirea înainte de repornire, reducând astfel timpul și energia necesară pentru funcționare.

Image 3_Product Photo_LS500WH

Configurare flexibilă și instalare ușoară

În ceea ce privește instalarea, atât seria LS500W/WH, cât și LS550W/WH oferă proiecție cu unghi de înclinare de 360 de grade oferind flexibilitate pentru susținerea aplicațiilor creative, cum ar fi proiecțiile pe tavan și podea. În plus, funcția trapezoidală H/V și reglarea celor 4 colțuri permit configurarea proiecției din lateral, făcând ca poziționarea centralizată să nu mai fie obligatorie. Mai mult, LS550W/WH vine cu o lentilă cu rază scurtă de 0,49, care este soluția ideală pentru un spațiu mic, proiectând o dimensiune a ecranului de 100 inci de la doar 1,06 metri distanță.

Seria LS550W/WH oferă numeroase caracteristici de control LAN, permițând management simplu și centralizat pentru administratorii IT, cu scopul de a putea gestiona cu ușurință o rețea locală.

 

Despre ViewSonic

Înființat în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale, care desfășoară afaceri în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, servicii de digital signage, display-uri interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 35 de ani de expertiză în afișaje vizuale, ViewSonic a stabilit o poziție puternică pentru furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețele de educație, întreprinderi, consumatori și profesioniști. Pentru mai multe detalii despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați www.viewsonic.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *