mie. apr. 24th, 2024

Cum iti poti alege o canapea potrivita pentru living-ul tau

3 min read

Fara indoiala ca in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si a organizari de diverse evenimente si activitati, in familie sau alaturi de apropiati, living-ul este cea mai importanta camera din componenta unei locuinte. Asadar, obiectele de mobilier precum si toate celelalte aspecte trebuie alese cu grija. Cel mai simplu este sa selectam ceva ce poate fi schimbat cu usurinta, care sa poata fi relocat dintr-o parte in alta a acestui spatiu, astfel incat, sa obtinem mereu ceva diferit.

O parte importanta  a unui living este canapeaua. Sau mai bine spus, spatiile pe care putem sta. In acest sens, o canapea trebuie aleasa in functie de mai multe aspecte, in functie de ce am dori sa putem face intr-un living dar si de ce buget suntem dispusi sa oferim acesteia. In cadrul unui magazin profesional, asa cum este Biano, putem alege dintre toate modelele din aceasta categorie disponibile in acest moment pe piata, de la canapelele simple pana la coltare sau canapele extensibile, acestea avand intrebuintari multiple si astfel utile in mult mai multe feluri intr-o locuinta dar si in orice alt spatiu.

Daca vrem ceva doar pentru noi, o algere buna si la un pret mai mic este o canapea simpla. O putem aseza intr-o anumita parte a living-ului, acolo unde am dori sa avem o vedere mai buna la un televizor sau intr-o zona mai izolata, in care sa ne putem relaxa, chiar sa tragem un pui de somn dupa-amiaza.

In ceea ce priveste obtinerea unui spatiu util cat mai mare dar si obtinerea unui design specific, alegerea inteligenta ar fi un coltar. Atat in modul normal cat si in cel de dormit, acesta ofera un spatiu mult mai extins. Este usor de extins dar si de strans inapoi iar prin alegerea unui model care sa fie realizat pe toata suprafata cu aceleasi materiale, il putem amplasa nu doar langa un perete ci chiar si in mijlocul camerei sau in alta zona, partea din spate avand acelasi aspect ca si cea din fata.

Cu ajutorul filtrelor de cautare din magazin, putem gasi rapid modelul de canapea dorit. De la numarul de locuri si stilul in care acestea sunt realizate pana la culoare si materialele componente, putem alege totul inca de la inceput si astfel, vom primi direct cele mai bune rezultate.

Pentru mine personal, un model potrivit pentru coltar ar fi PK191. Acesta ofera un spatiu util suficient si pentru un living de dimensiuni moderate si pentru unul de dimensiuni mai mari, atat in modul normal cat si extensibil. Arata bine si este realizat din materiale care se simt bine la atingere, si prin haine dar si direct pe piele. Cat despre canapelele clasice, as alege modeul PK246 deoarece sunt de parere ca ofera un nivel ridicat de confort atat ca si canapea cat si ca si pat, se poate interga atat intr-un decor clasic cat si intr-unul modern si este de asemenea foarte usor de intretinut.

In descrierea fiecarui produs din magazinul Biano sunt oferite informatii detaliate despre fiecare sistem de care dispune acesta alaturi de tot ceea ce ar fi de interes pentru un client. Astfel, fiecare poate face alegerea perfecta din start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *