mie. mai 29th, 2024

BenQ deține cea mai mare cotă pe piața europeană de proiectoare 4K & Full HD

4 min read

BenQ este principalul producător și furnizor de proiectoare 4K și Full HD din Europa ținând cont de volumul vânzărilor

București, România – BenQ, lider în furnizarea de proiectoare 4K, a înregistrat cea mai mare cotă de piață pentru proiectoarele 4K în Q1 2022, aceeași performanță înregistrând-o și pentru proiectoarele Full HD. Potrivit celor mai recente rapoarte Futuresource Consulting Quarterly Market Track, BenQ a atins poziția de lider ca furnizor după volumul de vânzări în Europa. De asemenea, a atins o cotă de piață de 23,42% pentru proiectoarele 4K și de 24,5% pentru cele Full HD.

„Chiar dacă măsurile împotriva pandemiei se schimbă în întreaga lume, consumul și utilizarea divertismentului vizual au schimbat gradul de utilizare al consumatori”, a declarat Steve Chupreședintele BenQ Europe. „Din ce în ce mai mulți oameni folosesc divertismentul acasă pentru a urmări transmisiuni sportive, pentru a viziona filme și a juca jocuri. Prin urmare, a existat o creștere a cererii de îmbunătățire a calității imaginii, a acurateţii culorilor și a flexibilității pentru diferite configurații”.

logo

În categoria proiectoarelor 4K, BenQ prezintă segmente dedicate Home Cinema, Home Entertainment, Gaming, Laser TV și Smart Projectors cu Android TV. Toate seriile de echipamente oferă True 4K cu 8,3 milioane de pixeli distincți. Din seria Laser TV, modelele V7000i și V7050i cu ecran ALRS01 au câștigat EISA Award pentru „Cel mai bun produs 2021-2022”. În segmentul Full HD, există proiectoare premiate dedicate Business, Home Cinema, Home Entertainment, Gaming și proiectoare inteligente cu Android™TV.

Proiectorul de gaming X3000i, recent lansat și extrem de popular, este un exemplu perfect al inovației și calității pe care BenQ le aduce produselor sale. Într-adevăr, este primul proiector 4K LED Immersive Gaming cu 4 ms @240 Hz Low Input Lag și 100% DCI-P3 Accurate CinematicColorTM.

Pentru segmentul Full HD, sunt acum disponibile proiectoarele de jocuri pentru consolă TH585P și TH685P. Înzestrate cu luminozitate de 3500 ANSI Lumeni pentru utilizare în medii iluminate, Low Input Lag, moduri de gaming dedicate și un preț accesibil, acestea stabilesc noi standarde în divertismentul pentru jocuri pe ecranul mare.

Pentru a afla mai multe despre proiectoarele BenQ, vă rugăm să vizitați: https://www.benq.eu/en-eu/projector/4k.html & https://www.benq.eu/en-eu/projector.html

Despre BenQ (Corporation)

Întemeiată pe viziunea corporativă „Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, BenQ Corporation este lider mondial în furnizarea de soluții și tehnologie umană, având ca scop îmbunătățirea fiecărui aspect al vieții consumatorilor. Pentru a-și realiza viziunea, compania se concentrează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de astăzi – stilul de viață, afaceri, asistență medicală și educație – cu speranța de a oferi oamenilor mijloacele de a trăi mai bine, de a crește eficiența, de a se simți mai sănătoși și de a îmbunătăți învățarea. Astfel de mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii încorporate orientate către utilizatori, de la proiectoare digitale la monitoare, afișaje interactive de format mare, produse audio, produse cloud pentru consumatorii finali, comunicații mobile și iluminare lifestyle. Because it matters.

Despre BenQ Group

BenQ Group este o corporație puternică cu venituri de peste 22 de miliarde de dolari, compusă din aproape 20 de companii independente care operează în peste 30 de țări în numeroase industrii, cu o forță de muncă combinată de peste 100.000 de angajați. Fiecare membru al grupului este un lider recunoscut în propriul său domeniu, contribuind la resursele vaste ale BenQ Group, la cercetarea și dezvoltarea extinse și punctele forte strategice distincte. Prin valorificarea specializării verticale a fiecărei companii pentru a crea o scalare reală pe piețele orizontale, BenQ Group controlează un lanț valoric extrem de eficient, cu capacitatea de neegalat de a furniza componente critice și soluții de clasă mondială în următoarele industrii: TFT-LCD, energie verde, chimicale fine și materiale avansate, iluminat, design IC, componente de precizie, integrare de sistem, afaceri de marcă și servicii. Grupul se angajează în afaceri profitabile și sustenabile care împărtășesc viziunea sa de lungă durată Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life. Companiile BenQ Gruop sunt: ​​BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (cel mai mare producător mondial de panouri TFT-LCD de dimensiuni mari), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Precisions Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. și Raydium Semiconductor Corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *