mie. mai 29th, 2024

Petal Maps debutează pe ecranul exterior al noului HUAWEI P50 Pocket

3 min read

Noua funcție oferă o soluție inteligentă pentru cel mai recent telefon pliabil de la Huawei

 

București, 24 mai 2022 – Huawei Consumer BG face un upgrade aplicației Petal Maps, populara aplicație de cartografiere și navigare, și introduce o funcție excepțională de utilizare pentru unul dintre cele mai recente smartphone-uri lansate, HUAWEI P50 Pocket, primul telefon pliabil de la Huawei. Pentru prima dată, aplicația Petal Maps poate fi afișată și pe ecranul circular exterior al P50 Pocket, chiar și atunci când telefonul este pliat.

Navigarea între ecranul intern și cel extern oferă confort deplin, indiferent de modul în care consumatorii folosesc dispozitivul. Datorită accesului ușor la ecranul exterior, Petal Maps aduce un plus de design și confort în experiența de utilizare, neîntâlnit la alte modele de smartphone-uri.

„Petal Maps reprezintă un succes remarcabil pentru Huawei, iar capacitatea sa de a oferi navigare atât offline, cât și online, interfața sa proaspătă și interacțiunile realiste atrag utilizatori noi în fiecare zi. Tehnologia este cea care ar trebui să se adapteze pentru utilizatori și nu invers. De aceea, adăugarea Petal Maps pe ecranul exterior inteligent este un bonus uriaș pentru orice utilizator de P50 Pocket. Aplicația este vizibilă pe ecran atunci când dispozitivul este deschis și continuă să afișeze notificări atunci când P50 Pocket este pliat, fără niciun compromis asupra performanței, pentru activități de zi cu zi, pe care vrem să le păstrăm mai ușoare și mai sigure, cum ar fi condusul.“, a declarat Dr. Jaime Gonzalo, VP al Huawei Mobile Services.

Imagine produs (Petal Maps - HUAWEI P50 Pocket)

Petal Maps a inițiat 20,6 milioane de ore de servicii de navigație de la lansarea sa în 2020. Peste 45,6 milioane de utilizatori din 166 de țări beneficiază de funcțiile performante ale aplicației, care includ indicații pentru benzile de circulație, recomandări inteligente de trasee, informații meteo și o gamă largă de servicii interconectate, de la livrări de produse alimentare și servicii de ride hailing la destinații pitorești.

Pe lângă Petal Maps, ecranul exterior inteligent va afișa, printre altele, notificările mesajelor primite, va oferi comenzi pentru redarea muzicii, informații meteo și va servi drept cameră pentru selfie-uri. În plus, Huawei și-a încurajat partenerii dezvoltatori de aplicații să profite de ecranul extern, aceștia lansând deja aplicații precum RainViewerStepsApp și Easy Currency Converter. Aplicația Petal Maps este preinstalată pe dispozitivele Huawei, dar este disponibilă și prin AppGallery. Utilizatorii de smartphone-uri Android o pot descărca și din Play Store.

Noi oferte în cadrul magazinului online Huawei

Huawei a pregătit oferte speciale și la cele mai recente smartphone-uri din seria HUAWEI P50, care pot fi achiziționate individual: P50 Pro la prețul de 4.999 lei + husa HUAWEI P50 Pro Smart View Flip Cover cadou și P50 Pocket la 6.499 lei cu husa HUAWEI P50 Pocket Stand PU Case Lavender Purple.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *