joi. mart. 28th, 2024

20 de ani garanție la componente cheie pentru mașinile de spălat, uscătoarele și frigiderele Samsung

3 min read

Din luna iulie, motoarele și compresoarele Digital Inverter beneficiază de cea mai extinsă garanție oferită de Samsung în Europa

 

 

București, România – 23 august 2022 – Din luna iulie, motoarele mașinilor de spălat rufe cu și fără uscător si uscătoarelor de rufe prevăzute cu Digital Inverter, dar și compresoarele frigiderelor cu aceeași tehnologie beneficiază de o garanție extinsă, valabilă 20 de ani. Aceasta ar fi  cea mai extinsă garanție pentru componente cheie oferită de companie în Europa, o reîntărire a nivelului ridicat de calitate al produselor Samsung, concepute pentru a fi flexibile și durabile.

Tehnologia Digital Inverter (DIT) are rolul de a reduce zgomotul emis de frigidere, mașini de spălat și uscătoare, precum și de a eficientiza consumul de energie, ridicând gradul de performanță al produselor pe întreg lanțul valoric. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, Samsung reușește să extindă ciclul de viață al produselor și să reducă în același timp deșeurile.

Bespoke_AI_Laundry

În cazul mașinilor de spălat, DIT vine sub forma unui motor prevăzut cu această tehnologie care asigură

spălare mai rapidă și mai eficientă a rufelor, cu mai puțin zgomot și vibrații. La frigidere, tehnologia invertorului digital ia forma compresoarelor care permit reglarea inteligentă a temperaturii, însemnând un consum redus de energie în timpul orelor de utilizare scăzută, cum ar fi noaptea.

Tehnologia Digital Inverter a fost și premiată de Asociația pentru tehnologii electrice, electronice și informaționale din Germania (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE –  un institut independent de testare înființat în 1893) pentru durabilitatea pe care o asigură.

Compresor_frigider

,,Expertiza noastră în tehnologie și inovație stă la baza abilității noastre de a veni către consumatori cu produse durabile, care să le ușureze viața, dar care să încurajeze, în același timp, și consumul sustenabil. Garanția de 20 de ani pentru componente cheie reprezintă încă o măsură pe care o luăm pentru ca utilizatorii să se bucure de produse și serviciile noastre pentru o perioadă mai lungă de timp și, implicit, pentru un viitor mai sustenabil”, a declarat Victor Armășelu Vicepreședinte al Samsung Electronics în România și Bulgaria.

Printre produsele comercializate de Samsung care sunt prevăzute cu tehnologie Digital Inverter se numără:

  • Frigidere din gama Bespoke, care oferă un design modular și ușor de personalizat, adaptat la stilul de viață al utilizatorului. Pentru că pot fi configurate ușor, consumatorii au opțiunea de a adăuga oricând un nou modul Bespoke și a evita, astfel, înlocuirea produsului, ceea ce asigură extinderea duratei de funcționare;
  • Mașinile de spălat Samsung, inclusiv cele cu uscător, prevăzute și cu Ecobubble™. Tehnologia Ecobubble™, bazată pe inteligență artificială, asigură spălarea în profunzime a hainelor, la temperaturi scăzuteși cu un consum redus de energie.
  • Uscătoarele cu motor inverter(A+++)

Electrocasnicele ale căror componente beneficiază din luna iulie de garanția de 20 de ani sunt marcate cu etichete speciale care vor asigura vizibilitatea produselor la raft, dar și în mediul online.

În cadrul evenimentului Bespoke Home, organizat în iunie 2022, Samsung și-a prezentat viziunea cu privire la soluțiile durabile pentru casă, având la bază conceptul de electrocasnice flexibile care pot fi adaptate în funcție de stilul de viață al consumatorului. Sub umbrela acestui concept, Samsung își propune să reducă deșeurilor prin extinderea duratei de viață a aparatelor și creșterea fiabilității, susținute acum și de garanția de 20 ani.

Ca parte a eforturilor continue de sustenabilitate ale companiei, Samsung va continua să investească în inovație și noi tehnologii, pentru a dezvolta produse care nu numai că îmbunătățesc viața utilizatorilor lor, ci contribuie la sănătatea planetei.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *