mie. apr. 24th, 2024

Square 7 Properties și Mitiska inaugurează astăzi, 24 august, extinderea proiectului de la Slatina

2 min read

24.08.2022 – Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM inaugurează pe 24 august extinderea proiectului de la Slatina.

Finalizăm construcția pentru o suprafață adiacentă de aproximativ 7.000 mp unde C&A, JYSK, Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress și Medimfarm vor inaugura noi magazine“, declară Brîndușa Grama, Leasing Manager în cadrul grupului Square 7.

Prima fază a proiectului de la Slatina a fost livrată în 2016, fiind închiriată către Deichmann, Takko, Pepco și Flanco. După inaugurarea celei de-a doua faze, proiectul ajunge la o suprafață totală comercială de 8.700 mp.  Alături de partenerii deja menționați, parcul de retail beneficiază și de prezența celor două ancore de food Kaufland si Lidl.

rsz_slatina_1 (1)

În prezent, Square 7 Properties are în construcție proiectul situat în Giurgiu și în curs de autorizare alte două noi proiecte în Pitești și Mediaș, cele trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.

Parteneriatul dintre Square 7 și Mitiska REIM a pus bazele unuia dintre cei mai dinamici jucatori pe piața parcurilor de retail, cu un portofoliu  de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp.

Grupul Square 7 are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *