mie. apr. 24th, 2024

Cum alegeti un brad de Craciun pentru nevoile voastre

3 min read

download

Cand lipsa spatiului nu este o problema pentru a va adaposti bradul de Craciun, puteti alege un model mai gros, un brad traditional, cu o baza mai larga decat varful. Importanta este si densitatea ramurilor. In cazul unui brad mediu, alegeti un brad cu o densitate mai mare de ramuri pentru ca astfel evitati spatiile goale din. Desigur cel mai mare brad este cel mai exuberant.

Odata ce ati stabilit inaltimea bradului, cautati un model care sa se potriveasca decorului incaperii. Acum exista brazi de toate dimensiunile si culorile.

Daca nu aveti spatiu, puteti miza pe un mini brad, un model traditional, dar cu dimensiuni reduse, pe care il puteti aseza deasupra unei masute de cafea sau mese laterale, sau chiar deasupra unui bufet, de exemplu.

Daca faceti parte din categoria acelor oameni care iubesc Craciunul, dar nu aveti timp sa va decorati bradul cu calm, cautati modele care va ajuta sa economisti timp, puteti gasi modele de brad cu deschidere tip „umbrela”. Aceasta caracteristica este cea care grabeste procesul de asamblare, si chiar si modele care vin deja accesorizate, cu luminite care sunt prinse direct din crengi. Asa ca trebuie doar sa bagati instalatia in priza, sa puneti niste decoratiuni si gata!

Daca vreti ca bradul sa fie punctul culminant al decoratiunii voatsre, dar vreti sa scapati de tot ce este traditional, puteti paria pe un alt model. O optiune buna sunt acele modele care vin deja cu ramuri inzapezite, aducand un aer de Polul Nord pentru Craciunul vostru.

Climatul economic actual favorizeaza utilizarea acestor brazi artificiali, deoarece pot fi reutilizati multi ani la rand. Daca aveti deja un brad de Craciun din anii precedenti, folositi-l cu incredere. Pot rezista chiar si peste 10 ani.

In plus, puteti muta cu usurinta bradul artificial in diferite spatii ale casei. La urma urmei, este destul de usor si versatil, facut pentru a satisface orice nevoie decorativa.

Depozitarea unui brad artificial este mult mai usoara decat a unui brad adevarat si veti vedea ca nu aglomereaza spatiul. Cand se termina sarbatorile, puneti bradul inapoi in cutie si il depozitati in debara sau in pod.

Exista doua materiale disponibile pentru bradul artificial si acestea sunt PVC si polietilena. Calitatea este practic aceeasi si ceea ce le diferentiaza este structura si polimerizarea. Multi aleg PVC-ul fiind mai rezistent la foc. Multe magazine ofera bradul de Craciun cu un amestec din aceste doua materiale.

Durabilitatea bradului va depinde de calitatea fabricarii, de utilizarea corecta si de conservare. Deci, investirea banilor intr-un brad de tip Premium poate fi benefica pe termen lung. Pentru a-i creste durabilitatea, este nevoie de o anumita grija in ceea ce priveste depozitarea si conservarea.

Este recomandat sa-l depozitati intr-o cutie de polietilena bine sigilata si niciodata intr-un sac de gunoi. Pentru ca toate ramurile sa se potriveasca si sa nu riste sa le deterioreze, fiecare piesa poate fi ambalata in folie de plastic. Curatarea trebuie facuta cu un aspirator cu ajutorul unei baze cu peri moi si nu trebuie aplicate niciodata substante chimice pe frunze sau pe structura acestora.

Este posibil sa gasiti brazi artificiali de Craciun de diverse culori, dimensiuni si modele, inclusiv lumini incorporate, ceea ce face mult mai usor de decorat si asortat cu casa. Cei carora le plac brazii traditionali pot alege unul verde. Site-ul BraziCraciun.net ofera o gama vasta din care clientii pot sa aleaga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *