mar. mart. 19th, 2024

McDonald’s celebrează Ziua Internațională a Profesorului cu o campanie dedicată cadrelor didactice

2 min read

București, 4 octombrie 2022 – McDonald’s în România celebrează Ziua Internațională a Profesorului și strigă cadrele didactice la catalog, pentru a le oferi o cafea și un McToastTM. Astfel, pe data de 5 octombrie, McDonald’s așteaptă cadrele didactice în toate restaurantele sale din țară și la McDrive, cu o băutură caldă și un sandviș McToastTM din partea casei, în semn de mulțumire pentru aceștia.

„Campania prilejuită de Ziua Internațională a Profesorului este modul nostru de a ne arătă aprecierea față de toți cei care prin profesionalismul și dedicarea lor contribuie la asigurarea procesului educațional. Colegii noștri din toate cele 93 de restaurante le vor mulțumi celor care ne vor vizita pe 5 octombrie pentru implicarea lor în formarea noilor generații, a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

Oferta este valabilă pentru o persoană și include, la alegere, una dintre următoarele băuturi: Cafea 200 ml, Espresso 50 ml sau Cappuccino 200 ml și un sandviș McToastTM. Oferta poate fi accesată de cadrele didactice în intervalul orar 06:00 – 22:00, în limita stocului disponibil.
Ziua Profesorului este sărbătorită pe data de 5 octombrie la nivel mondial, ca urmare a unui demers inițiat de UNESCO în anul 1994, cu scopul de a pune în valoare activitatea indispensabilă a tuturor celor care activează în domeniul educației, dar și de a promova meritele acestora pentru un învățământ de calitate.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 49 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 169 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *