mar. mart. 19th, 2024

Acer anunță desktop-ul de gaming Predator Orion 7000 echipat cu noile procesoare Intel Core din a 13-a generație

4 min read

Acer a anunțat recent suportul pentru noile procesoare Intel® Core din a 13-a generație pe desktop-urile din seria Predator Orion 7000 (PO7-650), oferind o putere serioasă și îmbunătățind și mai mult experiența de joc pe PC a utilizatorilor. Proiectat pentru pasionații de gaming și creatorii hard-core, desktop-ul de gaming actualizabil împinge limitele multi-tasking-ului de înaltă performanță și a puterii de calcul la un nivel superior.

“Cu noile procesoare desktop Intel Core din a 13-a generație, Predator Orion 7000 oferă performanțe extraordinare chiar și pentru cele mai solicitante jocuri”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. “Predator Orion 7000 continuă să ofere cele mai bune experiențe de joc din clasa sa, dincolo de așteptările jucătorilor, și suntem încântați să fim printre primii care aduc pe piață noile procesoare.”

Predator Orion 7000 – actualizat cu procesoare Intel® Core™ din a 13-a generație

Platforma de gaming Predator Orion 7000 continuă să ofere performanțe puternice pentru a satisface cerințele jucătorilor moderni și ale celor mai noi jocuri, precum și acces nelimitat la sute de jocuri de înaltă calitate cu o lună de Xbox Game Pass Ultimate inclus. PC-urile cu Windows 11 care pot fi actualizate au fost îmbunătățite cu procesoare Intel® Core™ i9-13900K până la procesoarele desktop. Cu noua arhitectură hibridă performantă, procesoarele Intel Core  din a 13-a generație permit jucătorilor și creatorilor să facă și mai multe lucruri deodată, cu capacitățile lor avansate de calcul și de multitasking ultra-eficient. Un nucleu cu performanțe sporite ajută la maximizarea nevoilor de gaming, de productivitate, divertisment și creativitate, oferind în același timp aceeași grafică complet imersivă și cea mai bună conectivitate din clasa sa[] .

Puternicul Predator Orion 7000 dispune, de asemenea, de grafică până la NVIDIA® GeForce RTX seria 3090 și de până la 64 GB de memorie RAM DDR5-4000 pentru imagini și performanțe îmbunătățite. Șasiul compatibil EMI dispune de un panou lateral transparent, din sticlă securizată. Acesta pune în evidență ambianța multicoloră a celor două ventilatoare frontale Predator FrostBlade™ 2.0 de 140 mm și a unui al treilea ventilator posterior Predator FrostBlade 2.0 de 120 mm care luminează opt LED-uri cu infuzie ARGB. De asemenea, gamerii beneficiază de o flexibilitate suplimentară pentru a regla iluminarea ARGB, viteza ventilatoarelor și overclocking-ul cu ajutorul software-ului integrat PredatorSense. Dincolo de aspectul estetic atrăgător, Predator Orion 7000 posedă un management termic avansat pentru a răci eficient componentele sistemului, prin adăugarea unui cooler cu lichid AIO pentru CPU în completarea celor trei ventilatoare Predator FrostBlade 2.0.

Puterea combinată a controllerului Ethernet 2.5G Intel® Killer E3100 și a modulului wireless Intel® Wi-Fi Killer Wi-Fi 6E AX211[1] oferă funcții de rețea optimizate pe care jucătorii le adoră, cum ar fi prioritizarea traficului de rețea și optimizarea conexiunii pentru viteze mai mari și un joc mai receptiv. Bestie a jocurilor, Predator Orion 7000 posedă o mulțime de porturi pentru a valorifica cele mai recente accesorii de gaming cu trei USB 3.2 Gen 1 Tip A, un USB 3.2 Gen 1 Tip C și două mufe audio în partea superioară. În partea din spate, există trei porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, un USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, două porturi USB 2.0 și trei mufe audio.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe crearea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.700 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă invităm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2022 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea deținătorilor lor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxa de vânzare aplicabilă este în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *