vin. mart. 29th, 2024

McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli

2 min read

Inițiativa reprezintă o premieră pentru piața restaurantelor cu servire rapidă din România.

 

București, 17 octombrie 2022 – McDonald’s în România a introdus ouă bio în meniul său, astfel marcând o importantă premieră pentru piața restaurantelor cu servire rapidă din România. Opțiunile sale de mic dejun conțin exclusiv ouă bio de la Familia Toneli, singurul furnizor local acreditat de McDonald’s pentru categoria de produs ou. Decizia vine ca parte a angajamentului operatorului de restaurante de a oferi produse savuroase, preparate doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Ouăle bio sunt produse ecologice de la găini crescute în sistemul de agricutură ecologică.

„Ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să știe că la McDonald’s vor găsi întotdeauna produse calitative și accesibile. Iar parteneriatele noastre de lungă durată cu furnizorii locali, cum este Toneli Holding, reprezintă o parte importantă a acestei promisiuni. Acum, prin decizia de a folosi exclusiv ouă bio Familia Toneli pentru micul dejun, aducem și mai multă valoare pentru consumatori, oferind o varietate de sandvișuri și omlete pregătite cu ingrediente proaspete, de proveniență ecologică”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

McDonald's _ Oua bio _

Inițiativa reprezintă o premieră pe piața din România, McDonald’s fiind primul lanț de restaurante cu servire rapidă care folosește ouă ecologice pentru prepararea produselor. Astfel, consumatorii care optează pentru micul dejun McDonald’s pot savura sandvișuri gustoase McMuffin și omlete pregătite cu ouă proaspete, bio.

Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România cu o producție de peste 400.000 ouă/an, fiind astfel lider de piață.
Brandul Familia Toneli se bucură de notorietate prin acțiunile desfășurate în ultimii ani, dar și de recunoaștere internațională prin premiile obținute de produsele Toneli – medalii de aur de la International Taste Institute și Monde Selection.


Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 49 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *