joi. mart. 28th, 2024

REGELE MMO-URILOR S-A ÎNTORS ÎNTR-O FORMĂ DE ZILE MARI: RAZER LANSEAZĂ NOUL RAZER NAGA V2 PRO

8 min read

Cu trei panouri laterale interschimbabile, 19+1 butoane programabile, rotiță Razer HyperScroll Pro Wheel și tehnologie Razer HyperSpeed Wireless, Razer Naga V2 Pro este pregătit să domine orice joc.

BUCUREȘTI, 11 noiembrie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Naga V2 Pro și Naga V2 HyperSpeed, cele mai noi modele în gama de mouse-uri proiectate special pentru MMO-uri și jocuri de tip battle-royale. Cele trei panouri laterale interschimbabile de pe Naga V2 Pro alături de noile caracteristici ale ambelor periferice, fac din Naga V2 Pro și Naga V2 HyperSpeed cele mai adaptabile mouse-uri concepute de Razer până acum.

Control și adaptabilitate la cel mai înalt nivel

Lansat în 2009, primul model Naga a creat categoria mouse-urilor dedicate pentru MMO, impunând noi standarde de funcționalitate și control prin panoul lateral revoluționar, devenind în mod instantaneu cel mai bine vândut mouse de MMO din lume. Noul Naga V2 Pro continuă tradiția excelenței cu o serie de îmbunătățiri, concentrându-se pe cele mai importante funcții pentru jucătorii de MMO, păstrând totodată forma îndrăgită a mouse-ului Naga.

Naga V2 Pro reprezintă un upgrade semnificativ față de Naga Pro, și este pregătit să se ridice și la nivelul celor mai ridicate exigențe mulțumită caracteristicilor sale definitorii: trei panouri interschimbabile, 19+1 butoane programabile, noul Razer HyperScroll Pro Wheel, Razer HyperSpeed Wireless, senzor optic Razer Focus Pro 30K, Razer Optical Mouse Switches Gen-3 și o serie de opțiuni de conectivitate și încărcare,

“La nivel de gamă de produse, Razer Naga este considerat regele MMO-urilor, datorită construcției modulare, flexibilității și opțiunilor avansate de personalizare,” a declarat Chris Mitchell, șeful diviziei de PC Gaming din cadrul Razer. “Având mai multe opțiuni de personalizare pentru rotița de scroll, suport pentru încărcare wireless și multe alte îmbunătățiri, Razer Naga V2 Pro este pregătit să ducă mai departe moștenirea gamei de mouse-uri Razer destinate jucătorilor de MMO.”

Personalizare nemaiîntâlnită cu Razer HyperScroll Pro Wheel

Noul Razer HyperScroll Pro Wheel aduce opțiuni de personalizare aproape nelimitate mouse-ului Naga V2 Pro, cu setări inteligente care permit configurarea felului în care acționează și se simte rotița de scroll. Utilizatorii pot alege dintre 6 moduri de funcționare a rotiței de scroll, inclusiv un mod liber personalizabil, toate disponibile prin Razer Synapse 3 și ușor de accesat în timp real.

Modul Standard este destinat selecțiilor obișnuite în jocuri, modul Distinct permite un scrolling în care fiecare pas al rotiței este extrem de bine definit din punct de vedere tactil, iar modul Ultrafine crește numărul de pași de pe circumferința rotiței. În plus, mai există două moduri preconfigurate: Adaptive scrolling, care scade rezistența rotiței în mod direct proporțional cu viteza cu care aceasta este învârtită de utilizator, dar și Free Scrolling pentru un scroll accelerat, fără rezistență.

Ultima opțiune a Razer HyperScroll Pro Wheel, modul Custom, le permite utilizatorilor să facă ajustări aproape infinite pentru a obține configurația perfectă pentru ei. Prin intermediul Razer Synapse 3, utilizatorii pot ajusta rezistența rotiței de scroll, numărul de pași, dar și curba de rezistență a fiecărui pas astfel încât senzația tactilă să fie mai subtilă sau mai pronunțată. Astfel, există o multitudine de posibilități de configurare, de la o rotiță care se învârte fără rezistență până la o rotiță cu 8 pași sau chiar 96 de pași, utilizatorul putând apoi să configureze felul în care dorește să simtă fiecare pas. Acest nivel de personalizare le permite utilizatorilor să ajusteze extrem de fin funcționarea rotiței HyperScroll Pro Wheel și facilitează crearea configurației perfecte pentru preferințele fiecăruia.

Acțiune la superlativ

Naga V2 Pro încorporează cele mai noi inovații Razer din domeniul tehnologiei wireless, atât pentru conectivitate, cât și pentru alimentare. Datorită tehnologiei Razer HyperSpeed Wireless, noul Naga V2 Pro se poate lăuda cu o conexiune cu latență redusă pentru o experiență de gaming lipsită de lag, în timp ce tehnologia adaptivă de monitorizare și schimbare a frecvenței asigură o conexiune rapidă și fără întreruperi, chiar și în mediile încărcate cu semnale fără fir. Versatilitatea Naga V2 Pro se datorează și faptului că poate fi conectat prin Bluetooth sau prin cablul SpeedFlex Type C inclus în pachet, astfel putând fi folosit și în timp ce se încarcă.

Având o durată de utilizare impresionantă de până la 150 de ore prin HyperSpeed Wireless sau 300 de ore pe Bluetooth, Naga V2 Pro poate fi încărcat și wireless, fiind compatibil cu Razer Wireless Charging Puck și Razer Mouse Dock Pro (ambele comercializate separat). Naga V2 Pro oferă suport și pentru tehnologia Razer ce permite conectarea a multiple dispozitive fără fir, astfel utilizatorii care dețin deja o tastatură compatibilă cu tehnologia Razer HyperSpeed pot folosi același dongle și pentru a conecta Naga V2 Pro, eliberând astfel un port USB.

Senzor optic de top

Nu în ultimul rând, Naga V2 Pro beneficiază și de noul senzor Razer Focus Pro 30K și de switch-urile Razer Optical Mouse Switches Gen-3.

Cel mai nou senzor optic dezvoltat de Razer oferă un tracking perfect pe o multitudine de suprafețe, inclusiv sticlă, și dispune de mai multe funcții inteligente precum smart tracking, asymmetric cut-off și Motion Sync.

Noile Razer Optical Mouse Switches Gen-3 garantează fiabilitate și viteze uimitoare: acționare în 0.2ms fără întârziere de debounce, un ciclu de viață îmbunătățit, de până la 90 de milioane de clicuri, și zero dublu-clicuri accidentale, grație utilizării luminii infraroșii pentru a detecta acționarea comutatoarelor.

Noul Razer Naga V2 HyperSpeed

Razer a anunțat de asemenea și Naga V2 HyperSpeed. Echipat cu 19 butoane programabile, Razer HyperScroll, senzor optic Razer Focus Pro 30K și Razer Mechanical Mouse Switches Gen-2, Naga V2 HyperSpeed este soluția ideală pentru jucătorii de MMO care vor să elibereze spațiul de pe birou și caută un mouse fără fir .

Alimentat cu o singură baterie AA, montată diagonal în corpul mouse-ului pentru o împărțire perfectă a greutății, Naga V2 HyperSpeed are o durată de funcționare de până la 400 de ore pe Bluetooth și 250 de ore cu latență redusă prin Razer HyperSpeed Wireless.

Precizia este garantată de senzorul optic Razer Focus Pro 30K, în timp ce switch-urile Razer Mechanical Mouse Switch Gen-2 asigură fiabilitate sporită. Tehnologia Razer HyperSpeed Wireless oferă o conexiune neîntreruptă.

DESPRE RAZER NAGA V2 PRO

  • 3 panouri laterale interschimbabile cu configurații de 2, 6 sau 12 butoane
  • 19 butoane programabile
  • Rotiță Razer HyperScroll Pro Wheel, cu  6 moduri diferite de scrolling, unul dintre ele personalizabil prin Razer Synapse
  • Senzor optic Razer Focus Pro 30K cu o acuratețe a rezoluției de 99.8%
  • Accelerare de până la 750 inch pe secundă (IPS)/70 G
  • Posibilități avansate de configurare a distanțelor de Lift-off/Landing
  • 3 moduri de conexiune – HyperSpeed (2.4GHz), BLE și prin fir
  • Patine 100% PTFE
  • Design ergonomic cu laterale texturate
  • Switch-uri Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3 garantate până la 90 de milioane de acționări
  • Ajustare a sensibilității în timp real (Implicit: 400/800/1600/3200/6400)
  • Memorie încorporată cu 4+1 profiluri
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • Cablu Speedflex de 1.8 m
  • Durata de funcționare: Aproximativ 150 de ore în modul wireless HyperSpeed, 300 de ore în modul BLE (estimări realizate cu iluminarea oprită, durata de funcționare depinde de setările folosite)
  • Compatibil cu Razer Mouse Dock Pro și Wireless Charging Puck
  • Dimensiuni aproximative:
  • Lungime: 119.5 mm
  • Lățime: 75.5 mm
  • Înălțime: 43.5 mm
  • Greutate aproximativă:
  • Mouse: 134g (fără cablu și dongle)
  • Panoul lateral cu 12 butoane: 22g
  • Panoul lateral cu 6 butoane: 19g
  • Panoul lateral cu 2 butoane: 17g

Pentru mai multe informații despre Razer Naga V2 Pro vizitați această pagină.

DESPRE RAZER NAGA V2 HYPERSPEED

  • 19 butoane programabile
  • Tehnologie HyperScroll – ce oferă posibilitatea de a alege între o rotire fără fricțiune și un scroll tactil. Rotița de scroll este de tip 4-way, putând fi înclinată și spre lateral.
  • Senzor optic Razer Focus Pro 30K cu o acuratețe a rezoluției de 99.8%
  • Accelerare de până la 750 inch pe secundă (IPS)/70 G
  • Posibilități avansate de configurare a distanțelor de Lift-off/Landing
  • Switch-uri Razer™ Mechanical Mouse Switches Gen-2 garantate până la 60 de milioane de acționări
  • 2 moduri de conectare:  HyperSpeed (2.4GHz) și Bluetooth
  • Patine 100% PTFE
  • Design ergonomic cu laterale texturate
  • Ajustare a sensibilității în timp real (Implicit: 400/800/1600/3200/6400)
  • Compatibil Razer Synapse 3
  • Durata de funcționare: Aproximativ 400 de ore în modul BLE și 250 de ore în modul HyperSpeed (estimare realizată folosind o baterie alcalină AA)
  • Dimensiuni aproximative:

Lungime: 119.5mm

Lățime: 75mm

Înălțime: 43.5mm

  • Greutate aproximativă:

95 g (fără baterie)

Pentru mai multe informații despre Razer Naga V2 HyperSpeed vizitați această pagină.

Pentru mai multe detalii despre programul Razer #WinItYourWay vizitați acest link.

Preț și disponibiltate

Razer Naga V2 Pro
199,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.

Razer Naga V2 HyperSpeed
109,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com.
Disponibil din decembrie în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați.

KIT DE PRESĂ

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *