joi. mai 23rd, 2024

TP-Link a pregătit pentru Black Friday produse de top la prețuri speciale, cu reduceri de până la 35%

6 min read

TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a pregătit pentru Black Friday 2022 zeci de produse de top la prețuri speciale, cu reduceri de până la 35%.

Dispozitivele vedetă ale TP-Link pentru cel mai mare eveniment de shopping al anului vor fi produsele compatibile cu tehnologia Wi-Fi 6, sistemele Mesh Wi-Fi din gama TP-Link Deco, gadget-urile inteligente din gama smart TP-Link Tapo, dar și dispozitive din categoria accesoriilor – precum switch-uri sau adaptoare wireless. Astfel, utilizatorii pot face un upgrade la tehnologia Wi-Fi 6 la prețuri accesibile, își pot îmbogăți ecosistemul smart home sau își pot extinde rețeaua de acasă simplu și rapid, achiziționând produsele potrivite pentru orice nevoie de conexiune.

„De Black Friday ne concentrăm și anul acesta pe produse de top și tehnologii de ultimă oră, în așa fel încât clienții noștri să se poată bucura de reduceri importante la produsele pe care și le doresc. Am inclus în oferta din 2022 dispozitive compatibile Wi-Fi 6, dar și produse smart home, din ce în ce mai populare pe piața din România. Sistemele mesh Deco sunt și ele disponibile la prețuri speciale, astfel că tehnologia devine și mai accesibilă în acest an”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Printre produsele vedetă ce vor fi oferite cu discount se numără routerele Archer AX53 și Archer AX23, dispozitive care aduc în casele utilizatorului întreaga putere Wi-Fi 6. Un router Wi-Fi 6 se poate dovedi o achiziție benefică pentru cei care vor să profite din plin de performanțele pe care le oferă, prin comparație cu un router din generațiile anterioare. Cu o lățime de bandă de 160 MHz și 1024-QAM, Archer AX53 oferă viteze Gigabit de până la 3 Gbps. Streamingul și gamingul vor fi mai rapide ca niciodată și, alături de un procesor dual-core puternic, acest router Wi-Fi 6 Gigabit poate rula, cu ușurință, numeroase operațiuni intense simultan. La rândul său, Archer AX23 aduce în locuințele utilizatorilor aduce viteze mai mari, lag scăzut și o performanță mai mare, iar tehnologia OneMesh se asigură că oferă acoperirea perfectă în întreaga casă, prevenind blocajele și lag-ul.

Cât despre Archer C80, un router care este și el inclus în oferta de Black Friday de anul acesta, utilizatorii se pot aștepta la viteze de până la 1300 Mbps în banda de 5 GHz și 600 Mbps în banda de 2.4 GHz, iar conexiunea Wi-Fi de mare performanță este perfectă pentru streaming HD.

Tot din oferta de Black Friday de anul acesta face parte și Archer T600U Nano, un adaptor dual-band de mare viteză pentru conexiuni și mai rapide. Adaptorul Nano T600U primește semnale Wi-Fi pe două benzi separate. Acesta suportă 256QAM, iar cei 433 Mbps în banda de 5 GHz sunt ideali pentru streaming video HD și jocuri online fără lag, în timp ce 200 Mbps în banda de 2,4 GHz îi vor ajuta pe utilizatori să navigheze pe Internet, desfășurând activități zilnice uzuale.

Iar pentru ca rețeaua de acasă să acopere întreaga suprafață a locuinței fără niciun fel de întreruperi, TP-Link propune – la un preț special – range extender-ul Wi-Fi 6 Gigabit cu tehnologie OneMesh™, RE605X. Acesta este compatibil cu tehnologia Wi-Fi 6, oferind astfel viteze mai rapide, capacitate mai mare și reducând congestionarea rețelei și oferă, în același timp, conexiuni cu fir mai rapide pentru smart TV, calculatoare și console de jocuri.

Mai mult, pentru cei care au nevoie de o rețea Gigabit Ethernet, TP-Link completează oferta de Black Friday cu switch-ul desktop cu 8 porturi TL-SG108S, un produs dedicat celor care vor să crească viteza serverului de rețea și a conexiunilor sau să transforme în realitate conexiunea Gigabit pe desktop. Designul Plug and Play, fără configurare, face produsul ușor de utilizat, iar TL-SG108S oferă, în același timp, un consum de energie scăzut.

Sisteme mesh performante, la prețuri speciale de Black Friday

În oferta de Black Friday din acest an sunt incluse, de asemenea, și câteva sisteme mesh TP-Link din gama Deco, produse foarte apreciate pe întreaga durată a anului, dar care acum pot fi achiziționate cu reduceri de până la 35%. Astfel, utilizatorii se pot bucura de sistemul mesh TP-Link Deco X50 (3-pack), un produs compatibil Wi-Fi 6 care oferă acoperire pentru întreaga locuință și o întreagă serie de funcții speciale, pentru conexiunile viitorului. Acesta este conceput pentru a oferi o creștere semnificativă în aria de acoperire, viteză și capacitate pentru și mai multe dispozitive conectate, cu tehnologiile BSS Color și Beamforming. Mai mult, echipat cu AI-Driven Mesh, Deco X50 oferă o rețea Wi-Fi inteligentă care învață automat mediul rețelei de acasă și obiceiurile utilizatorilor, formând astfel conexiunea ideală.

Un alt system mesh disponibil la un preț special este Deco X20 (2-pack), un produs care este și el compatibil Wi-Fi 6 și care oferă tehnologii avansate și funcții speciale – precum Seamless Roaming, Self Healing și Adaptive Path, în așa fel încât utilizatorii să poată beneficia de toate avantajele tehnologiei mesh de la TP-Link. De asemenea, un produs foarte îndrăgit de utilizatori este și Deco S4, disponibil pentru cumpărare în varianta 3-pack, un produs ușor de configurat și de utilizat care oferă performanță sporită, într-un design armonios și elegant.

Produse smart home la cele mai bune prețuri, cu gama Tapo

O parte dintre produsele din gama Tapo sunt și ele disponibile cu reduceri considerabile, iar printre cele mai populare se numără și banda LED Wi-Fi multicoloră Tapo L920-5, care creează atmosfera potrivită pentru orice fel de activitate. Aceasta poate fi utilizată în scenarii multiple, de la montarea pe spatele televizorului, pentru mai multă profunzime, până la înfrumusețarea setup-ului de gaming sau a locului de machiaj, la animarea petrecerilor de sărbători sau pentru relaxarea dinainte de culcare, alături de o carte bună.  De asemenea, oferă peste 16 milioane de culori vibrante și, cu ajutorul LED-urilor de înaltă calitate, ies în evidență, fiind cu 20% mai strălucitoare și rezistând cu 50% mai mult decât alte dispozitive de acest tip și are o durată de viață aproximativă de 50.000 de ore.

Pentru călătorii fără griji, utilizatorii se pot baza oricând pe o cameră de supraveghere care să le arate, în timp real, ce se întâmplă în casele lor, și ea un element esențial al ecosistemului smart home. Camera Wi-Fi Tapo C210 surprinde fiecare imagine în format ultra HD și oferă o vizibilitate foarte bună, de până la nouă metri, inclusiv noaptea. Aceasta detectează orice mișcare și îl anunță imediat pe proprietar, prin notificări în timp real, iar în cazul în care detectează vizitatori nedoriți, declanșează efecte sonore și luminoase pentru a-i alunga. În plus, funcția Two-Way audio face posibilă comunicarea cu membrii familiei, pentru a fi împreună de sărbători, indiferent de distanță.

La fel de utilă poate fi și o cameră de supraveghere pentru exterior, precum Tapo C320WS, un dispozitiv care înregistrează impecabil fiecare imagine, la rezoluție 2560×1440. Camera poate fi conectată la rețea prin Ethernet sau Wi-Fi, pentru o instalare rapidă și surprinde imaginile color chiar și în timpul nopții, cu funcțiile avansate Full-Color Night Vision și Starlight Night Vision. Nu în ultimul rând, priza Wi-Fi mini smart Tapo P100 poate fi și ea cumpărată cu o reducere de până la 30%, pentru o mai bună organizare și gestionare a echipamentelor conectate. Aceasta oferă control vocal, gestionare de la distanță, dar și posibilitatea setării unui mod Away și poate veni ca o completare foarte eficientă a unei case inteligente.

Produsele TP-Link incluse în oferta de Black Friday vor putea fi cumpărate din magazinele eMAG si Altex.

*Toate condițiile promoțiilor si modelele TP-Link din oferta Black Friday 2022 pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă, în funcție de disponibilitatea stocului partenerilor și de politica lor internă.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive și soluții stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu echipamente adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

*Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q4, 2021

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul https://www.tp-link.com/ro sau urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/TPLinkRomania

YouTube: https://www.youtube.com/TPLinkRomania

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tp-link-romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *