mar. mart. 19th, 2024

Motorola lansează ediția specială Motorola Edge 30 Fusion în Pantone Colour of the year 2023, Viva Magenta

5 min read

Decembrie 2022: Experții Pantone Color Institute™ au anunțat Pantone Colour of the Year 2023. Culoarea anului este selectată prin analiza tendințelor globale de-a lungul anului, luând în considerare aspecte variate ale societății, de la modă la marketing, social media și chiar politică.

Parteneriatul exclusiv dintre Motorola și Pantone în categoria smartphone-urilor ilustrează modul în care tehnologia și culoarea se pot întrepătrunde ca mijloc de expresie. Pentru a promova această colaborare, Motorola prezintă o ediție specială a Motorola Edge 30 Fusion în Pantone Colour of the Year 2023, PANTONE 18-1750 Viva Magenta, o nuanță îndrăzneață care scrie o nouă poveste.

Motorola_Pantone_2

Motorola Edge 30 Fusion oferă performanțe înalte într-un dispozitiv incredibil de subțire, cu un design sofisticat. Cu funcții impresionante, inclusiv un afișaj pOLED 144Hz1 de 6,55″ fără margini, procesor Snapdragon® 888+ 5G și un sistem avansat de camere de 50 MP cu OIS, Motorola Edge 30 Fusion reprezintă armonia perfectă între performanță și frumusețe – acum în nuanța Pantone a anului 2023.

Pe lângă colaborarea existentă în categoria smartphone-urilor Motorola, compania Lenovo anunță un parteneriat global mai extins cu Pantone pentru culoarea anului 2023 la categoria de tehnologie, exclusiv pentru computere și tablete. Participanții la dezvăluirea Pantone Color of the Year au trăit experiența „Magentaverse” prin intermediul ochelarilor inteligenți cu realitate augmentată ThinkReality A3 de la Lenovo.

 

Semnificația din spatele Viva Magenta

Pantone Colour of the Year 2023, Viva Magenta, reprezintă îmbinarea dintre virtual și fizic. Cu note puternice de roșu și nuanțe reci de albastru, Viva Magenta este inspirată din natură și tehnologie, dezvăluind dimensiuni multiple. Viva Magenta evidențiază modul în care consumatorii folosesc electronicele pentru a-și pune în valoare personalitatea și pentru a se exprima mai bine- un sentiment care este perfect aliniat cu etosul brandurilor Lenovo și Motorola.

Parteneriatul nostru global exclusiv cu Pantone în categoria de smartphone-uri trece în următoarea etapă, Motorola fiind singurul producător de smartphone-uri care a lansat un dispozitiv în Pantone Colour of the Year 2023, permițând consumatorilor să exploreze, să creeze și să depășească limitele prin tehnologie”, a spus Ruben Castano, Executive Director of Customer Experience and Design la Motorola, o companie Lenovo. „Această culoare reflectă cu adevărat momentul cultural în care ne aflăm și așteptăm cu nerăbdare să aducem această nuanță puternică pe dispozitivele Motorola Edge 30 Fusion din întreaga lume”.

A fost un privilegiu să explorez „Magentaverse” alături de Motorola și Motorola Edge 30 Fusion”, a declarat Elley Cheng, vicepreședinte și director general Pantone. „Suntem cu toții uniți în convingerea că designul, inovația și exprimarea personală pot genera soluții mai creative și pot cultiva un viitor care promovează bucuria și optimismul”.

Explorați o experiență vizual-audio cu MOTO BUDS 600 ANC

Viva Magenta înseamnă noi tehnologii, lumi și experiențe, iar pentru a ajuta utilizatorii în această călătorie, Motorola a asociat ediția specială Motorola Edge 30 Fusion cu noile MOTO BUDS 600 ANC. Acestea dispun de tehnologia Snapdragon SoundTM, oferind un sunet superior și în același timp, anularea activă a zgomotului hibrid. Deci, fie că trageți un pui de somn în avion, răspundeți la un apel pe o stradă aglomerată sau ascultați muzică într-o cafenea zgomotoasă, vă puteți aștepta la un sunet clar, indiferent unde vă aflați.

Capacitățile suplimentare includ Bluetooth multipoint, care permite conectarea la două dispozitive în același timp și Google Fast Pairing, prin care căștile se pot conecta la telefon cu o singură atingere. Când nu sunt utilizate, o carcasă de încărcare fără fir oferă până la 28 de ore de baterie2  fără ca reîncărcarea să fie necesară.

În plus, MOTO BUDS 600 ANC vin în PANTONE 19-2118 Winetasting, o nuanță concepută pentru a completa Pantone Colour of the Year 2023 și ediția specială Motorola Edge 30 Fusion, creând o pereche uimitoare și un nou element de bază în garderobă.

Ediția specială Motorola Edge 30 Fusion în Pantone Colour of the Year 2023, Viva Magenta, va fi disponibilă în România la eMAG la prețul de 2499 Ron.

MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO este o marcă comercială a Lenovo. Numărul de referință PANTONE și designul chipului PANTONE sunt utilizate cu permisiunea Pantone LLC sub licență. © Pantone LLC, 2022. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și în alte țări. Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Motorola este sub licență. Google este o marcă comercială a Google, LLC. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2022 Motorola Mobility LLC.

  1. Rata de reîmprospătare reală poate fi mai mică și va varia în funcție de limitările și cerințele aplicației/conținutului, setările modului dispozitivului și alți factori.
  2. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Axați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *