mar. mart. 19th, 2024

Android 13 și realme UI 4.0 ajung oficial pe telefoanele realme, aducând o experiență interactivă nouă

4 min read

realme va lansa noua sa interfață UI 4.0 pe seria realme 10 Pro, pe 8 decembrie

  • realme UI 4.0 va fi disponibilă pentru realme 10 începând cu luna martie 2023 în Europa.
  • realme UI 4.0 încorporează o serie de caracteristici cheie ale Android 13, îmbunătățind în același timp patru segmente importante: design, interacțiune, fluiditate și securitate.
  • realme a inițiat actualizările la Android 13 începând cu luna noiembrie cu o gamă largă de smartphone-uri de la cele flagship la cele entry-level.

București, România, 7 decembrie, 2022 – realme, brand-ul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din lume, anunță noua interfață UI 4.0 în cadrul lansării globale a seriei realme 10 Pro. Va fi disponibilă pentru seria realme 10 Pro din data de 8 decembrie si pe modelele realme 10 din luna martie 2023 în Europa. Fiind unul dintre primele sisteme de operare bazate pe Android 13, realme UI 4.0 încorporează o serie de caracteristici cheie ale Android 13, îmbunătățind în același timp patru segmente cheie: design, interacțiune, fluiditate și securitate, pentru a oferi o experiență de utilizare confortabilă și fără întreruperi.

realme UI 4

real Design și schimbările vizuale

Având în vedere numărul copleșitor de aplicații cu care utilizatorii interacționează zilnic, a fost creat un set mai intuitiv de pictograme de aplicații pentru ca utilizatorii să înțeleagă ce reprezintă acestea la prima vedere. Noua interfață realme UI 4.0 adoptă o dispunere în formă de card, grupând diferite segmente de informații, precum și noul centru de control în aceste “carduri”. În plus, utilizatorii pot optimiza centrul de control în stil card pentru a obține rapid informații cheie.

Interacțiune modernă

Interacțiunea inteligentă facilitează operațiunile zilnice ale utilizatorilor și face ca experiența telefonului lor să fie mai personală. realme UI 4.0 a prezentat câteva caracteristici interesante pentru AOD, cum ar fi AOD pentru muzică. De exemplu, atunci când ascultați melodiile preferate pe Spotify, puteți vedea playerul muzical chiar și fără să deblocați telefonul. De asemenea, vă recomandă 4 liste de redare care v-ar putea plăcea în funcție de algoritm. Dacă atingeți de două ori AOD, playerul muzical se transformă automat într-un panou interactiv în care puteți reda, pune pauză sau schimba melodia.

realme UI 4.0 utilizează în mod inovator Bitmoji, care include animații emoji AOD diverse și mai personalizate, și poate prezenta comportamentul și statutul specific al utilizatorului estimat în lumea reală într-un mod AOD pentru a aduce mai multă distracție.

Stil de viață eficient

Funcțiile de bază ale sistemului au fost mult îmbunătățite în realme UI 4.0. Noul Dynamic Computing Engine stimulează performanța generală și reduce consumul de energie al sistemului, oferind utilizatorilor o experiență de lungă durată și fără probleme. Ca urmare, performanța generală a fost îmbunătățită cu 10%, în timp ce durata de viață a bateriei în timpul jocurilor a crescut cu 4,7%.

În afară de performanță, realme a făcut optimizări și în ceea ce privește animațiile, cu cel mai recent Quantum Animation Engine 4.0, care a fost îmbunătățit pentru a oferi o experiență mai intuitivă atunci când parcurgeți sau comutați între aplicații folosind dispozitivele realme. În plus, funcția smart home oferă operațiuni bine adaptate. Prin aceasta, utilizatorii pot obține acces dintr-un singur pas la aplicațiile din folderele mari direct pe ecranul de pornire.

realme îmbunătățește layout-urile adaptive cu noi caracteristici, cum ar fi noua autoadaptare a conținutului în cascadă, bara de navigare pe o singură parte și controalele adaptive pentru a realiza o mai mare coerență vizuală și interactivă și pentru a utiliza pe deplin spațiul de pe ecran.

Intimitate și siguranță

Cu toate acestea, există îngrijorări cu privire la siguranța documentelor confidențiale și a fotografiilor. realme UI 4.0 vine cu un instrument de confidențialitate nou numit Private Safe bazat pe criptarea Advanced Encryption Standard (AES), care oferă o gamă completă de servicii de protecție a confidențialității.

În plus, realme UI 4.0 a dezvoltat o nouă funcție numită “Auto Pixelate”. Utilizatorii au posibilitatea de a-și autopixeliza informațiile personale pe capturile de ecran realizate din unele aplicații de mesagerie utilizate frecvent, inclusiv Whatsapp și Messenger, cu un simplu clic, lăsând în urmă toate grijile legate de dezvăluirea informațiilor personale.

 

Harta de actualizare Android 13 pentru Europa

realme își propune să aducă utilizatorilor cea mai recentă tehnologie și cea mai bună experiență. realme a inițiat actualizările Android 13 începând cu luna noiembrie cu o gamă largă de smartphone-uri de la modele flagship până la entry-level, inclusiv seria GT, Narzo sau seriile bazate pe numere. În același timp, realme lucrează pentru a aduce actualizări Android 13 la tot mai multe smartphone-uri în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *