mar. mart. 19th, 2024

UNIVERSUL MAGIC AL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ PRINDE VIAȚĂ LA BUCUREȘTI MALL-VITAN

4 min read

București Mall-Vitan anunță programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă

 

București, 7 decembrie 2022 – București Mall–Vitan, primul centru comercial modern din România, recreează universul magic al sărbătorilor de iarnă și își întâmpină vizitatorii cu nenumărate surprize și multă magie pentru un Crăciun de poveste.

Într-un spațiu special amenajat, Satul lui Moș Crăciun a prins viață sub cupola centrului comercial și îi așteaptă pe cei mici, dar și pe cei mai mari, să-l întâlnească pe Moșul în persoană. Într-o ambianță de poveste, cu șemineu și brad împodobit feeric, Moș Crăciun este pregătit să aducă bucurie și multe zâmbete celor mici. Simpaticul Batrânel își așteaptă oaspeții în perioada 7 – 24 decembrie, între orele 12.00 – 21.00* ( în data de 24 decembrie până la orele 18:00), la parter, în zona din proximitatea InfoDesk.

În plus, cei mici sunt invitați să pornească într-o călătorie plină de farmec la bordul caruselului devenit deja emblematic în București Mall-Vitan.

Atmosfera festivă este întregită, ca în fiecare an, de un decor plin de culoare, care învăluie cupola și  transformă întregul centru comercial într-un tărâm de poveste.

Cum sărbătorile de iarnă sunt și despre generozitate și dăruire, întreaga familie este așteptată la „City Vibes Fair”, galeria artizanilor locali, găzduită de București Mall–Vitan, până pe 23 decembrie. De la surprize dulci din ciocolată, daruri tradiționale de Crăciun, accesorii festive și până la decorațiuni specifice sărbătorilor, toate sunt pregătite cu migală și pasiune de artiști locali și  își așteaptă cumpărătorii cu multe idei de cadouri. Totodată, galeria promite să transforme goana după daruri într-o adevărată experiență de shopping plină de relaxare.

În plus, în luna decembrie cumpărăturile din magazinele București Mall-Vitan aduc și premii garantate. Astfel, în perioada 5-31 decembrie, cumpărăturile de minimum 1000 lei pe cel mult două bonuri fiscale din magazinele din galerie sau de minimum 2000 lei din Media Galaxy, pe un singur bon fiscal, îți vor aduce, garantat, un premiu la InfoDesk. Ai astfel și mai multe motive să cumperi tot ce îți dorești din magazinele de sub cupola mall-ului tău de suflet și să te lași purtat de magia Crăciunului.

Sărbătorile de iarnă aduc, de asemenea, și o perioadă de răgaz, de reflecție, dar și de emoții și bucurii împărtășite alături de cei dragi. La București Mall-Vitan poți descoperi cum arătau sărbătorile de iarnă în viziunea scriitorilor români, într-o expoziție organizată în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române. Până pe 18 decembrie, vizitatorii centrului comercial vor putea arunca o privire în casele autorilor romani prin intermediul fotografiilor selectate atent de muzeografii MNLR, care surprind o atmosferă luminoasă, caldă, transpusa si în operele lor.

În luna decembrie, vino alături de prieteni sau familie la București Mall-Vitan și lasă-te purtat de atmosfera fermecătoare a unei experiențe de neuitat!

Programul București Mall-Vitan de sărbători

Sâmbătă, 24 decembrie

Magazine, Food Court, cinema: 10.00-18:00

Duminică, 25 decembrie

Magazine, Food Court, supermarket, cinema: închis

Luni, 26 decembrie

Magazine: 10.00-22.00

Food Court: 10.00-23.00

Supermarket: 8.00-23.00

Cinema: 10.00-24.00

Sâmbătă, 31 decembrie

Magazine, Food Court, supermarket, cinema: 10.00 – 18:00

Duminică, 1 ianuarie

Magazine, Food Court, supermarket, cinema: închis

Luni, 2 ianuarie

Magazine: 10.00 – 22.00

Food Court: 10.00-23.00

Supermarket: 8.00 – 23.00

Cinema: 10.00-24.00

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *