joi. mart. 28th, 2024

Beneficiile funcției de andocare USB – C pentru utilizatori: productivitate, confort și un birou organizat

3 min read

București, 14 decembrie – Vremea în care era necesar câte un cablu pentru fiecare accesoriu conectat este de domeniul trecutului. Monitoarele Philips cu funcție de andocare USB – C permit dispozitivelor compatibile precum laptopuri sau tablete moderne să fie alimentate cu energie și să transmită semnal video și flux de date folosind un singur cablu conectat. Utilizatorii acestor sisteme se pot bucura de un spațiu de lucru mai organizat, la muncă sau acasă, fără a mai fi nevoiți să treacă prin procedeul de conectare-deconectare a perifericelor atunci când părăsesc biroul. Aceste monitoare Philips dispun de un Hub USB care permite conectarea directă a unei tastaturi, a unui mouse sau a unui mediu de stocare extern, iar semnalul se va transmite mai departe către laptop sau tabletă prin intermediul unui singur cablu USB Tip C. Tot prin intermediul acestui cablu, imaginea laptopului poate fi dublată sau extinsă, iar în tot acest timp acumulatorul va fi alimentat cu energie. Monitoarele de mai jos dispun de această tehnologie si asigură un mediu de lucru organizat fără cabluri care să aglomereze spațiul.

poza 1

Philips 243S1

 

Prin simplitatea lui, 243S1 permite această dinamică de lucru datorită conectivității USB – C. Perfect pentru utilizatorii flexibili care petrec mai mult timp departe de birou, acest monitor este o soluție accesibilă pentru acele momentele care necesită temporar un afișaj mai mare pentru lucru. Rezoluția FHD și diagonala de 24 inci asigură o vizionare clară a textului și a imaginilor într-un format compact și discret. De asemenea, la nevoie, se poate conecta direct în serie un monitor secundar, fără a necesita accesorii sau porturi suplimentare.

poza 2

Philips 24E1N5300HE

Urmărind același principiu de utilizare USB – C precum modelul anterior, Philips 24E1N5300HE dispune în plus de o cameră web de 5 MP compatibilă Windows Hello. Deblocarea sistemului se face ușor prin recunoașterea utilizatorului înregistrat fără a fi nevoie de introducerea unei parole sau a unui cod pin. Rezoluția mai mare decât ceea ce oferă în general un laptop (720p) asigură o calitate mai clară a imaginii atunci când este folosită pentru apeluri video. Funcționalitatea portului USB-C rămâne neschimbată și permite în continuare utilizarea aceluiași cablu pentru semnal video, alimentare și transfer de date.

poza 3

Philips 346B1C

 

Cu o diagonală de 34 inci și un aspect ultra lat 21:9, modelul 346B1C asigură un spațiu de lucru extins, pentru cei care lucrează cu mai multe aplicații simultan. Potrivit chiar și pentru artiști sau creatori de conținut, acesta permite afișarea panourilor pentru editare alături de fereastra de previzualizare într-o manieră ușor de folosit, fără a necesita minimizarea sau redimensionarea diferitelor ferestre. Mai mult, rezoluția înaltă de 3440 x 1440 pixeli asigură o imagine clară și bine definite. Toate acestea sunt completate de tehnologia USB-C care oferă un mod de lucru organizat și confortabil.

 

 

Philips 16B1P3302

 

Philips oferă soluții convenabile și pentru cei care sunt în continuă mișcare. Modelul 16B1P3302 vine în ajutorul utilizatorilor care necesită un monitor portabil și ușor de transportat. Util în ședințe sau prezentări, acest dispozitiv se conectează ușor prin USB-C și nu este necesar niciun cablu suplimentar. Tehnologia IPS a ecranului asigură unghiuri bune de vizualizare, iar imaginea va fi afișată clar la o rezoluție FHD. Carcasa metalică oferă un plus de protecție în timpul transportului iar suportul reglabil asigură un unghi optim de utilizare.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producători de monitoare și TV-uri LCD din lume.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV.  Cu ajutorul puterii brandului Philips și experienței TPV în producția de ecrane, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *