joi. mart. 28th, 2024

Urmăriți ADATA / XPG la CES 2023 pentru a descoperi cele mai recente inovații în materie de performanță extremă

5 min read

Periferice pentru gaming, componente premiate și soluții de nivel industrial

ADATA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de module de memorie din lume și XPG, divizia lor de performanță și gaming, au anunțat astăzi că vor participa la CES 2023 unde vor prezenta o serie de produse noi cu tema “Make it Fusion, Make it Xtreme!”.  Produsul vedetă care va fi expus va fi sursa de alimentare XPG FUSION 1600W Titanium, dezvoltată în colaborare cu Delta Electronics. De asemenea, vor fi prezentate și alte surse de alimentare impresionante, echipate cu cele mai recente tehnologii ATX 3.0 și PCIe 5.0, cum ar fi seriile XPG CYBERCORE II și CORE REACTOR II.

ADATA XPG CES 2023

În plus, ADATA va prezenta oferte impresionante și în alte categorii, cum ar fi SSD-ul XPG PCIe Gen5, care oferă un design patentat de disipare a căldurii, până la 8 TB de spațiu de stocare și o viteză de citire/scriere de până la 14.000 MB/s. În plus, ADATA va prezenta și alte dispozitive de memorie și stocare premiate, precum și produse axate pe gaming în categoriile de sisteme, carcase, PC-uri cu tematică specială și periferice.

ADATA va prezenta, de asemenea, soluții pentru furnizorii de sisteme și alte întreprinderi comerciale. Recomandăm pasionaților de tehnologie să urmărească modulele de memorie CXL (Compute Express Link). ADATA va fi liderul industriei în ceea ce privește lansarea pe piață a acestui nou produs revoluționar, ceea ce va face cu siguranță ca vizita la standul ADATA/XPG din acest an să merite timpul dumneavoastră.

Premiul pentru inovație CES 2023

Cunoscută în întreaga lume pentru produsele sale DRAM și SSD de calitate superioară, ADATA va avea, bineînțeles, produse noi și impresionante în aceste categorii, expuse la CES în acest an. ADATA SE920 a câștigat deja mai multe premii și se mândrește cu titlul de “Cel mai rapid SSD extern din lume”. Cu o arhitectură USB4, o rată de transfer de până la 3800 MB/s și un design patentat de disipare a căldurii, nu este de mirare că acest produs a câștigat Premiul pentru Inovație CES 2023, Premiul de Excelență din Taiwan și Premiul Red Dot din Germania.

La fel de impresionantă, noua memorie DRAM XPG CASTER DDR5 va fi de asemenea prezentă la CES. Acest modul de memorie are o rată de transfer de până la 8.000 MT/s.  Această serie nu numai că este compatibilă cu cele mai noi plăci de bază Intel și AMD, dar suportă și Intel XMP 3.0, pentru un overclocking facil. Cu componentele premiate de la ADATA, jocurile și aplicațiile dvs. vor rula mai rapid și mai fluid ca niciodată.

Prioritizează forma și funcția

În timp ce ADATA continuă să ofere dispozitive performante, compania se străduiește, de asemenea, să creeze produse care sunt atractive din punct de vedere vizual. La CES 2023, o serie de produse de înaltă performanță, cu un design special, vor putea fi descoperite de vizitatori. Unul dintre cele mai notabile exemple va fi modulul de memorie ADATA ACE 6400 DDR5. Combinația dintre performanța de top și designul elegant este suficient de impresionantă pentru ca acest produs să fi fost recunoscut ca fiind câștigător al premiului Japan Good Design Award. Un astfel de produs ar arăta foarte bine asociat cu un set de componente și periferice albe de la XPG, dintre care o parte vor fi, de asemenea, expuse la expoziția din acest an.

 

Memoria CXL va revoluționa soluțiile de business

ADATA va fi lider de piață în lansarea modulelor de memorie CXL (Compute Express Link) cu capacități de până la 16 TB. Aceste unități de mare capacitate vor permite companiilor și proiectelor de toate dimensiunile și tipurile să îmbunătățească rapid capacitățile sistemelor lor prin extinderea resurselor de memorie într-un ritm exponențial. Acest nou produs puternic este o alegere excelentă pentru proiecte de calcul intensiv, cum ar fi dezvoltarea AI, edge computing, servere cloud și alte întreprinderi de transmisie de mare viteză.

Gaming în stil cu XPG

În 2023, XPG își va duce ofertele estetice la un nivel superior, cu mai multe upgrade-uri hardware uimitoare din punct de vedere vizual. Șasiul E-ATX XPG BATTLECRUISER II preia carcasa foarte apreciată din prima generație cu cele patru panouri iconice din sticlă securizată și adaugă efecte de iluminare ARGB încorporate. La CES, veți putea vedea acest upgrade impresionant cu efecte de iluminare personalizate, posibile cu ajutorul software-ului de gestionare a ecosistemului XPG, XPG PRIME.

Ambasadoarea mărcii XPG, Mera, continuă să își extindă propria prezență în catalogul de produse XPG. În acest an, XPG introduce MERA EDITION GEAR. Această linie specială de produse include modele de componente din mai multe categorii, fie cu imaginea Mera, fie inspirate de stilul ei iconic. XPG LANCER RGB DDDR5 7200 DRAM Mera Edition, de exemplu, prezintă imaginea Mera direct pe radiatorul unității. De asemenea, vor exista și un șasiu, căști, tastatură, mouse și mousepad cu tematică Mera. Cu XPG, jucătorii pot construi sisteme performante și care să își etaleze stilul unic.

ADATA/XPG invită toți participanții să viziteze standul la CES 2023. Pentru cei care nu pot participa la eveniment, aceștia au pregătit un site de expoziție online detaliat și o prezentare video a produselor de referință prezentate la evenimentul din acest an. Scanați QR-CODE de mai jos pentru a descoperi cele mai recente lansări ADATA/XPG CES 2023 și informații despre un cadou special CES 2023.

Informații despre expoziția ADATA CES 2023

Locație: Tech West – The Venetian

Numărul standului: Titan #2202

Despre XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR

XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) este un brand înființat de ADATA pentru a oferi produse de înaltă performanță jucătorilor, profesioniștilor Esports și pasionaților de tehnologie. Suntem dedicați dezvoltării de produse care să ofere performanțe extreme și, prin urmare, colaborăm îndeaproape cu comunitatea de gaming și e-sports pentru a obține informații despre nevoile reale ale utilizatorilor. Oferim o gamă completă de produse, de la sisteme, componente, periferice la dispozitive și le producem la cele mai înalte standarde de stabilitate, fiabilitate și performanță. Dezvoltăm, de asemenea, produse cu design modern și elegant, care ne-au adus mai multe premii internaționale de prestigiu cum ar fi iF Design și Good Design. Dincolo de produse, jucăm un rol activ în sponsorizarea și susținerea evenimentelor și echipelor eSports din întreaga lume pentru a realiza experiențe de joc extreme, la cele mai înalte niveluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *