vin. apr. 19th, 2024

Primele imagini și titlul oficial dezvăluite pentru Special Ops: Lioness, de Taylor Sheridan, care va fi difuzat în exclusivitate pe SkyShowtime

2 min read

Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film®, serialul Special Ops: Lioness (intitulat anterior “Lioness”) îi are ca protagoniști pe actrița și producătoarea executivă Zoe Saldaña, pe câștigătoarea premiului Oscar® și producătoarea executivă Nicole Kidman, pe actrița Laysla De Oliveira și pe câștigătorul premiului Oscar® Morgan Freeman.

Mult așteptatul thriller de spionaj va fi disponibil pentru a fi difuzat în exclusivitate pe SkyShowtime în cursul acestui an.

Descărcați imaginile aici: https://we.tl/t-ILZ9nGW3Vv

Primele imagini și titlul oficial au fost dezvăluite pentru mult așteptatul thriller de spionaj Special Ops: Lioness (intitulat anterior Lioness). Serialul va fi disponibil pentru difuzare în exclusivitate pe SkyShowtime în cursul acestui an. Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la premiul Oscar®, serialul original îi are în rolurile principale pe actrița și producătoarea executivă Zoe Saldaña, câștigătoarea premiului Oscar® și producătoarea executivă Nicole Kidman, actrița Laysla De Oliveira și câștigătorul premiului Oscar® Morgan Freeman. Special Ops: Lioness este produs de MTV Entertainment Studios și 101 Studios.

Zoe Saldana as Joe and Nicole Kidman as Kaitlyn Meade in Lioness season 1, streaming on Paramount+, 2023. Photo credit: Ramona Rosales/Paramount+

Special Ops: Lioness este bazat pe un program real și urmărește povestea lui Cruz Manuelos (De Oliveira), o tânără din echipa pușcașilor marini dură, dar pasionată, care este recrutată să se alăture Lioness Engagement Team pentru a ajuta la doborârea din interior a unei organizații teroriste. Saldaña o va interpreta pe Joe, șefa de stație a programului Lioness, însărcinată cu instruirea, gestionarea și conducerea agenților săi sub acoperire de sex feminin.

Special Ops: Lioness îi va avea, de asemenea, în rolurile principale pe Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur și Hannah Love Lanier, cu Michael Kelly, nominalizat la premiile Emmy®, într-un rol recurent. Serialul îi are ca producători executivi pe Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone și John Hillcoat.

Serialul este cea mai recentă completare a unei liste în creștere a operelor lui Sheridan pe SkyShowtime, care include 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King și Yellowstone.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Serviciul oferă o perioadă de încercare gratuită de șapte zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *