sâm. apr. 27th, 2024

Skechers, The Comfort Technology Company™, lansează tehnologia inovatoare Hands Free Slip-ins cu noile modele pentru femei și bărbați

2 min read

Skechers Slip-ins 2

București, 07 iunie 2023 – Skechers, producătorul internațional de încălțăminte, anunță lansarea în România a noilor modele Skechers Hands Free Slip-ins pentru femei și bărbați. Cu un design confortabil, pantofii sport fără șireturi sunt ușor de încălțat, fără a fi nevoie de folosirea mâinilor, datorită tehnologiei Hands Free Slip-ins. Atât  modelele pentru femei, cât și cele pentru bărbați sunt disponibile acum în magazinele Skechers.

Compania a lansat noua tehnologie Hands Free Slip-ins pentru încălțămintea pentru femei și bărbați printr-un eveniment dedicat. Această tehnologie introdusă de Skechers pe piața din România aduce și o serie de caracteristici inovatoare. Cu un design atractiv și confortabil, noii Skechers Hands Free Slip-ins se diferențiază prin tehnologia inedită care le permite consumatorilor să se încalțe fără a-și folosi mâinile, într-un mod mult mai simplu și rapid. Datorită tălpii moi, confortabile, dotată cu spumă cu memorie răcită cu aer, Skechers Slip-ins reprezintă perechea ideală de pantofi pentru plimbările lungi sau zilele aglomerate petrecute în oraș.

Skechers Slip-ins: GO WALK Flex – Relish

Cu noii Skechers Hands Free Slip-ins™ GO WALK® Flex – Relish, plimbările sunt acum mai confortabile, precum și experiența de încălțare. Designul fără șireturi vine cu o parte superioară din plasă atletică respirabilă, pernă de călcâi, Heel Pillow™, talpă cu spumă cu memorie, Skechers Air-Cooled Memory Foam®, sistem de amortizare ușoară, ULTRA GO®, și Flex Pillars™ pentru și mai multă rezistență.

Skechers slip-ins 3

Skechers Slip-ins: Ultra Flex 3.0 – Smooth Step

TOUCHLESS FIT™: Stilul și confortul se îmbină perfect acum datorită noilor Skechers Hands Free Slip-ins™: Ultra Flex 3.0 – Smooth Step. Având o pernă confortabilă de călcâi, Heel Pillow™, noul model vine cu o parte superioară din tricot, Stretch Fit®, o latură din jerseu, talpa fiind dotată și cu spumă cu memorie răcită cu aer, Skechers Air-Cooled Memory Foam®.

Skechers Slip-ins 1

Tehnologia Hands Free Slip-ins: un proces mai simplu și rapid de încălțare

Datorită tehnologiei Hands Free Slip-ins™, consumatorii se pot bucura acum de un mod mult mai simplu de a se încălța, fără să-și atingă pantofii, Skechers Slip-ins fiind perechea ideală pentru acele momente în care brațele lor sunt pline de genți, plase de cumpărături sau de jucăriile copiilor. Cu un design confortabil, rezistent, care oferă susținere piciorului pentru drumurile lungi în oraș, noii pantofi sport sunt un plus în colecția de încălțăminte a cumpărătorilor.

Disponibilitate

Noii Skechers Hands Free Slip-ins pentru femei și bărbați sunt acum disponibili în magazinele Skechers din România.

SKECHERS, THE COMFORT TECHNOLOGY COMPANY™

Pentru că inovația este cea care primează, Skechers oferă o colecție completă de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați, femei și copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *