vin. apr. 26th, 2024

McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 97 în România

2 min read

McDonald's_Dumbravita_1

Expansiunea McDonald’s în România continuă cu al cincilea restaurant din județul Timiș și primul deschis în afara Timișoarei, la Dumbrăvița.

 Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei.

Dumbrăvița, 9 iunie 2023 – Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 97, în comuna Dumbrăvița, județul Timiș. Noul restaurant tip Drive-Thru se află pe Strada Conac la intersecție cu Strada Barcelona, și marchează prima inaugurare pentru McDonald’s în 2023, dar și primul restaurant deschis în județul Timiș, în afara Timișoarei.

McDonald's_Dumbravita_3

Investiția s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de lei și a generat 60 de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală, ca parte a angajamentului companiei de a se implica în comunitățile din care face parte și de a oferi atât servicii de calitate, cât și oportunități de carieră. „Suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant McDonald’s, la Dumbrăvița. Este o investiție importantă, care ne aduce mai aproape de mulți consumatori din regiune și prin care susținem economia locală. Și suntem entuziasmați pentru viitor și pentru planurile de expansiune din acest an. Vom continua să inaugurăm restaurante moderne și să le oferim clienților noștri servicii și experiențe la cele mai înalte standarde”, a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

McDonald's_Dumbravita_4

McDonald’s Dumbrăvița este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor, pentru a le asigura clienților o experiență cât mai plăcută. Printre acestea, se află ecranele digitale de afișare a produselor, disponibile atât în restaurant, cât și pe aleea Drive-Thru, și kioskurile digitale de comandă. Create pentru a le oferi clienților posibilitatea de a comanda mai rapid și mai simplu, kioskurile le oferă acestora și opțiunea să achite contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. În plus, folosind kioskurile digitale, utilizatorii aplicației McDonald’s pot scana codul QR din secțiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate ce devin ulterior oferte.

McDonald's_Dumbravita_5

Restaurantul se întinde pe o suprafață de 148 de mp și are o capacitate de peste 160 de locuri, la interior și pe terasă. Acesta beneficiază de serviciul de livrare McDelivery, cât și de cafeneaua dedicată McCafé, unde clienții pot opta pentru o gamă variată de băuturi calde sau reci și deserturi.

Restaurantul McDonald’s Dumbrăvița este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 24:00 și non stop pe linia de drive.

McDonald's_Dumbravita_7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *