lun. iul. 22nd, 2024

Kingston Technology deține cea mai bună cotă pe piața de distribuție a SSD-urilor pe anul 2023

2 min read

  • Portofoliul robust de SSD-uri și serviciile renumite de asistență pentru clienți au generat o cotă de piață de 23,8 %
  • Poziția stabilă se menține și în 2024

București, România – 7 Martie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie de memorii flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor și al soluțiilor tehnologice de memorie, a anunțat astăzi că a încheiat din nou un an de succes. Această prestație consecventă i-a asigurat o cotă de piață de 23,8 % pe piața de distribuție a SSD-urilor pe anul 2023.

Datele strânse de TRENDFOCUS au confirmat poziția Kingston ca fiind furnizorul numărul unu de SSD-uri în ceea ce privește cota pe piața de distribuție ca număr de unități, cu 27,4 milioane de SSD-uri livrate în 2023. Doar în trimestrul 4, Kingston a înregistrat o cotă de piață a SSD-urilor de 21,3 % și a livrat 5,7 milioane de unități.

Eforturile susținute de a dezvolta unități de înaltă calitate precum NV2 sau cele două variante de SSD Kingston FURY Renegade și KC3000, au condus compania din nou pe primul loc. SSD-urile Kingston oferă soluții PCIe 4.0 NVMe pentru toți, de la începătorii care doresc să facă upgrade la utilizatorii avansați care cer mai mult de la sistemul lor. În plus, în 2023, Kingston și-a extins gama variată de produse cu SSD-urile externe XS1000 și DC600M din seria enterprise.

Kingston le oferă clienților săi cea mai bună asistență, servicii și fiabilitate de neegalat pentru produsele sale, chiar din partea inginerilor și experților care le proiectează, acest factor având o contribuție cheie la poziția puternică din acest clasament.

„La sfârșitul anului, vânzările de SSD pentru PC-uri se mențin puternice, cu o creștere continuă pentru cele PCIe NVMe. Vom asista la o continuare a acestei evoluții în 2024”, a declarat Don Jeanette, vicepreședinte la TRENDFOCUS.

„Colaborarea strânsă cu furnizorii, clienții și partenerii noștri ne permite să fim flexibili pe măsură ce condițiile de piață și cerințele clienților se schimbă”, a afirmat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA. „Ne străduim să prezentăm cele mai recente soluții SATA și NVMe, oferind un portofoliu robust de SSD-uri pentru a satisface toate nevoile, iar aceste rezultate confirmă angajamentul nostru față de acest efort.”

Pentru mai multe informații, accesați kingston.com.

Kingston este prezent pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston îți este alături

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *