sâm. apr. 27th, 2024

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

3 min read
  • AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți
  • Swiss Clinics susține medicii care își doresc să facă performanță și să își continue pregătirea profesională, oferindu-le acces la ultimele noutăți din medicina estetică
  • De la începutul anului, echipele Swiss Clinics au participat la IMCAS 2024, Dubai Derma 2024 și acum la AMWC 2024-Monaco

BUCUREȘTI, 28 martie 2024 – Rețeaua de clinici de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume. Cea de-a 22-a ediție a AMWC Monaco se desfășoară în cadrul Grimaldi Forum, între 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți din toată lumea, 300 de expozanți și 300 de speakeri de top din industrie.

AMWC Monaco propune un program multidisciplinar de medicină estetică și anti-îmbătrânire, conceput pentru a promova educația continuă la nivel înalt și a încuraja schimbul de expertiză.

AMWC Monaco este cel de-al treilea congres de estetică din rândul celor mai importante la nivel mondial la care participă echipele Swiss Clinics de la începutul anului, după Dubai World Dermatology and Laser Conference & Exhibition și cel mai important congres științific de estetică din lume, IMCAS 2024-Paris. Din echipa Swiss Clinics care participă anul acesta la AMWC fac parte medici specialiști și rezidenți, precum Dr. Daniel Velicu, Dr. Erika Tugearu, Dr. Tatiana Chiriac, Dr. Hussein Srour și Dr. Carina Chirilă, care își continuă, astfel, procesul de perfecționare în chirurgia plastică, estetică și reconstructivă.

„Medicina estetică se află într-o etapă de evoluție accelerată. Pentru a rămâne relevanți în fața nevoilor pacienților și a menține un avantaj competitiv, este esențial să fim la zi cu inovațiile din domeniu. Un mod eficient de a o face este participarea medicilor noștri la evenimentele de top din domeniu, precum AMWC Monaco 2024 sau IMCAS Paris. Acestea oferă o platformă valoroasă pentru explorarea tendințelor emergente și înțelegerea impactului lor asupra creșterii satisfacției pacienților, pe lângă îmbogățirea cunoștințelor profesionale ale medicilor”, spune Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics.

La nivel mondial, tema principală în estetica anului 2024 se concentrează pe utilizarea potențialului regenerativ al corpului prin metode inovatoare și minim invazive, concepute pentru a oferi rezultate cu aspect natural și în deplină siguranță pentru pacienți.

Participarea la AMWC este esențială pentru companiile care își doresc să adopte cele mai noi și eficiente tratamente și tehnologii în domeniul chirurgiei estetice. Prezența echipei de medici Swiss Clinics la AMWC Monaco subliniază dedicarea rețelei față de excelență și inovație în avansarea standardelor de frumusețe și sănătate la nivel global. În fiecare an, conferințele și prezentările în cadrul AMWC generează o cantitate impresionantă de material științific cheie în medicina estetică.

Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de medicină estetică din România. Swiss Clinics operaționalizează, în mod direct, 3 clinici, în București, Severin și Galați, și 1 spital, în București, și colaborează cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 40 de orașe la nivel național.

Clinica din București deține bloc operator propriu și operează cu tehnologii și echipamente de ultimă generație. Rețeaua medicală Swiss Clinics a aniversat, în 2023, 8 ani de prezență, timp în care a tratat peste 80.000 de pacienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *