joi. mart. 28th, 2024

HP a lansat noul Spectre și noi modele din portofoliul Envy

5 min read
HP Spectre x360 13.52-in-1, primul laptop PC convertibil de 13.5″ din lume cu cameră inteligentă IR de 5MP. Laptopul ultra-mobil HP Envy x360 13.3 2-în-1 are o autonomie a bateriei de până la 20,5 ore.

 

HP Envy x360 15.62-in-1 este un laptop PC care oferă performanță cu procesoare Intel sau AMD. HP Envy 16 și HP Envy 17.3 oferă putere și mobilitate.

HP Inc. a prezentat cele mai noi laptopuri HP Spectre și HP Envy, construite cu flexibilitatea necesară pentru a crea fără probleme în lumea hibridă de astăzi.

68% dintre oamenii de creație și-au lansat sau și-au extins afacerea în timpul pandemiei, iar 98% dintre ei și-au monetizat conținutul în sistem part-time. Toți au nevoie de instrumente care să le permită să colaboreze cu ușurință cu interlocutorii lor, în condițiile în care 56% dintre aceștia spun că se simt mai puțin implicați dacă nu există o conexiune video. Și cum performanță înseamnă productivitate, 60% dintre oamenii de creație apreciază performanța unui computer.

“Nu doar fotografii, designerii, compozitorii și graficienii profesioniști creează – oricine poate colabora cu prietenii, familia și colegii și poate crea conținut acasă, la locul de muncă și de oriunde altundeva”, spune Josephine Tan, Global Head Consumer Personal Systems în cadrul HP Inc. “Noul univers hibrid are nevoie de o nouă perspectivă și de aceea HP lansează noi modele din portofoliile Spectre și Envy pentru a permite creație fără limite.”

22C1_Spectre_Dashiell_14_NaturalSilver

Noile PC-uri Spectre și Envy sunt proiectate cu HP Presence și HP GlamCam care oferă experiențe uimitoare pentru întâlnirile în format video/audio. Principalele caracteristici:

  • Camerăfoto de 5MP pentru o claritate perfectă a imaginii.
  • HP Auto Frame și HP Dynamic Voice Leveling pentru o experiențăvideo și audio interactivă, indiferent de locul în care se află utilizatorul în cameră.
  • Funcție de reglare a luminii de fundal pentru corectarea automatăa imaginilor în funcție de locul în care se află utilizatorul în momentul în care preia un apel.
  • Filtru de aspectpentru cei 60% dintre noi care sunt mai timizi în fața camerei decât în viața reală.  Această funcție permite retușuri ale tenului, dinților, ochilor.
  • Inteligență Artificială pentru reducerea bidirecționalăa zgomotului de fundal, microfoane direcționale și difuzoare cvadruple pentru un sunet desăvârșit.
  • Network Booster pentru optimizarea lățimii de bandă, evitând astfel blocarea ecranului și întreruperea apelurilor.
  • Alerte de confidențialitate bazate pe inteligențăartificială, care estompează ecranul atunci când cineva se află în spatele utilizatorului, permițând folosirea laptopului în spații publice.

HP Envy x360 15.6

Cele mai noi PC-uri Spectre și Envy oferă o gamă largă de opțiuni în materie de procesoare, ecran și multe altele, pentru a răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor:

  • Display OLED până la 4K pentru o experiențăde vizionare mai naturală și un afișaj de 120 Hz pentru o rată de refresh de 2 ori mai rapidă.
  • Touch screen, pentru a crea și pentru a manipula dispozitivul cu ușurință. Utilizatorii pot lua notițe sau pot realiza schițe cu pen-urile speciale.
  • Dimensiuni variate ale afișajului, la fel și raportul de aspect – 3:2 pentru navigarea pe web și sarcini de lucru care cer productivitate; un raport de 16:9 pentru vizionarea de videoclipuri și pentru divertisment; un raport de 16:10 pentru editare video și audio.
  • Platforme Intel®Evo™ cu procesoare Intel® Core™ de a 12-a generație pentru performanță și multi-tasking.
Extra mobilitate cu HP Envy x360 13.3” 2-in-1

HP oferă funcții inteligente de gestionare a energiei și a duratei de viață a bateriei, disponibile pe dispozitivele echipate cu procesoare Intel:

  • Power Saverprelungește durata de viață a bateriei ori de câte ori există o problemă de acces la un port de încă
  • In-bag detectionutilizează tehnologia Intel® Dynamic Tuning pentru a ajusta puterea PC-ului și a evita supraîncălzirea sau descărcarea bateriei atunci când dispozitivul este depozitat într-o geantă.
  • Adaptive Battery Optimizermonitorizează temperatura bateriei, nivelul de încărcare și timpul de utilizare.
  • Smart Senseoptimizează performanța, temperatura dispozitivului în funcție de aplicația utilizată.

Peste 60% dintre oamenii de creație folosesc mai mult de două dispozitive pentru munca lor.  Noile dispozitive Spectre și Envy vin toate cu HP Palette preinstalat, un spațiu de lucru digital care simplifică fluxul creativ și permite o colaborare fără probleme între dispozitive. Cu HP PhotoMatch, orice chip poate fi identificat în fotografii, iar Concepts oferă posibilități infinite pentru realizarea schițelor. Documentele pot fi mutate de pe un dispozitiv pe altul fără probleme și fără conexiune cu fir, cu HP QuickDrop. Iar cu Duet for HP, utilizatorii își pot extinde spațiul de lucru conectându-se la un alt dispozitiv.

HP Envy x360 15.6 2-in-1 Laptop PC este disponibil cu cele mai noi procesoare Intel sau AMD.

Prețuri și disponibilitate

  • HP Spectre x360 13.52-in-1 proiectat pe platforma Intel® Evo™ este așteptat să fie disponibil începând cu luna august la un preț de pornire de 1.249,99 dolari.
  • HP Spectre x360 16″ 2-in-1, proiectat pe platforma Intel®Evo™, este actualizat cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ de a 12-a generație și cu grafică Intel® Arc™, oferind cele mai bune comenzi hands-free bazate pe Inteligență Artificială, împreună cu alerta de confidențialitate bazată pe AI.  HP Spectre x360 16″ este așteptat să fie disponibil începând cu luna august la un preț de pornire de 1.649,99 dolari.
  • HP Envy x360 13.3″ 2-in-1, proiectat pe platforma Intel®Evo™, a fost optimizat pentru a oferi o autonomie de până la 20,5 ore. HP Envy x360 13″ este așteptat să fie disponibil începând cu luna august la un preț de pornire de 899,99 dolari.
  • HP Envy x360 15.62-in-1 este disponibil cu cele mai noi procesoare Intel sau până la AMD Ryzen™ HP Envy x360 15,6″ cu AMD este așteptat să fie disponibil începând cu luna august la un preț de pornire de 849,99 dolari; versiunea Intel este așteptată să fie disponibilă începând cu luna august la un preț de pornire de 899,99 dolari.
  • HP Envy 16″oferă placă grafică până la Intel® Arc™ Graphics sau NVIDIA® GeForce RTX™ Împreună cu suportul pentru memorie DDR5 și o soluție termică de nivel gaming, acest dispozitiv oferă performanțe optime pentru multitasking, redarea modelelor 3D sau atunci când sunt utilizate instrumente precum Adobe Photoshop. HP Envy 16″ este așteptat să fie disponibil începând cu luna august la un preț de pornire de 1.399,99 dolari.
  • HP Envy 17.3” este așteptat săfie disponibil începând cu luna august la un preț de pornire de 1.099,99 dolari.

66% dintre consumatori iau în considerare sustenabilitatea atunci când fac o achiziție și 81% spun că ar putea cumpăra în următorii cinci ani mai multe produse prietenoase cu mediul. Bazându-se pe cel mai sustenabil portofoliu de PC-uri din lume, toate modele prezentate sunt fabricate din metal reciclat și din materiale plastice recuperate din apropierea oceanelor, fiind certificate EPEAT® Gold și cotate ENERGY STAR®.

Despre HP

HP Inc. este o companie de tehnologie care consideră că o idee bine conturată are puterea să schimbe lumea. Portofoliul său de produse și servicii – sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D – transformă aceste idei în realitate. Vizitează www.hp.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *